• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Προτεραιότητα η ασφάλεια

 

Έτσι θα διεκδικήσεις ένα γιλέκο με αερόσακο της κορυφαίας Dainese, αξίας 599 ευρώ! Κάνε κλικ και δήλωσε συμμετοχή.

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

Το Smart Jacket είναι ένα νέο πρωτοποριακό γιλέκο με αερόσακο που δεν χρειάζεται καμία απολύτως σύνδεση με τη μοτοσυκλέτα και μπορεί να φορεθεί πάνω ή κάτω από οποιοδήποτε μπουφάν. Διπλώνεται εύκολα, δεν πιάνει πολύ χώρο και μπορεί να μπει σε κάποιο σακίδιο ή βαλίτσα, ενώ τα υφάσματα και όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι αδιάβροχα, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όταν χρησιμοποιείτε το Smart Jacket στη βροχή. Η «Ασπίδα», όπως την ονομάζει η Dainese, είναι η καρδιά του συστήματος προστασίας και πρόκειται για έναν αερόσακο, που χάρη στην ειδική δομή του εγγυάται ομοιόμορφο και ελεγχόμενο φούσκωμα. Η επιφάνειά του αγκαλιάζει το σώμα του αναβάτη και παρέχει μέγιστη προστασία καλύπτοντας τον θώρακα και την πλάτη, ενώ είναι τόσο αποτελεσματικό σαν να έχετε 7 Level 1 προστατευτικά πλάτης.

Ο «εγκέφαλος» του γιλέκου είναι υπεύθυνος για το «άνοιγμα» του αερόσακου. Η κεντρική ηλεκτρονική μονάδα αναλύει 1.000 φορές το δευτερόλεπτο δεδομένα που παίρνει από 7 αισθητήρες και αναγνωρίζει επικίνδυνες καταστάσεις ενεργοποιώντας τον αερόσακο μόνο όταν είναι απαραίτητο. Τα δεδομένα που έχουν μαζευτεί όλα αυτά τα χρόνια εξέλιξης έχουν οδηγήσει σε έναν ιδιαίτερα εξελιγμένο αλγόριθμο, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να προβλέπει κάποιο ατύχημα, ακόμα κι όταν πρόκειται για στατική σύγκρουση.

H Motocert, η εταιρεία που έφερε στην Ελλάδα το πιο ακριβές σύστημα μέτρησης πλαισίου και γεωμετρίας μοτοσυκλέτας του κόσμου, συνεχίζει να αποδεικνύει έμπρακτα ότι η προτεραιότητά της είναι η ασφάλεια του αναβάτη. Πέρα από τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και τις πιστοποιημένες απαντήσεις που δίνει σχετικά με την κατάσταση της μοτοσυκλέτας ή του scooter, κάνει και διαγωνισμούς που δίνουν μεγάλα δώρα σε τυχερούς αναβάτες. Αυτή την περίοδο μπορείς να διεκδικήσεις ένα γιλέκο με αερόσακο Dainese Smart Jacket..

Ο διαγωνισμός λήγει στις 31 Οκτωβρίου. Μη χάνεις χρόνο, κάνε κλικ εδώ και δήλωσε συμμετοχή.