Παρουσίαση Bel-Ray: Μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία
Παρουσίαση Bel-Ray: Μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία
Παρουσίαση Bel-Ray: Μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία
Παρουσίαση Bel-Ray: Μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία
  • Παρουσίαση Bel-Ray: Μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία
  • Παρουσίαση Bel-Ray: Μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία
  • Παρουσίαση Bel-Ray: Μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία
  • Παρουσίαση Bel-Ray: Μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία

Παρουσίαση Bel-Ray: Μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία

Το όνομα της Bel-Ray είναι συνυφασμένο με τα κορυφαία λιπαντικά παγκοσμίως στους κλάδους των μοτοσικλετών, της ναυσιπλοΐας, του στρατού της εξόρυξης αλλά και σε πολλούς κλάδους της βιομηχανίας.

Για περισσότερα από 70 χρόνια η Bel-Ray χρησιμοποιεί υψηλή τεχνολογία και κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες κατασκευάζοντας εξειδικευμένα προϊόντα ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε εφαρμογής. Η γκάμα της περιλαμβάνει ακόμα προϊόντα καθαρισμού και λίπανσης αλυσίδων κίνησης και φίλτρων αέρα, αντιψυκτικά και υγρά φρένων.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Τα κατασκευασμένα αποκλειστικά στις ΗΠΑ λιπαντικά της Bel-Ray ελαχιστοποιούν τη φθορά του κινητήρα, προστατεύουν από συσσωρευμένα κατάλοιπα, καθαρίζουν, λιπαίνουν και ψύχουν τον κινητήρα της μοτοσυκλέτας, χαρίζοντας έτσι μέγιστες επιδόσεις και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η εξελιγμένη σύνθεσή τους περιέχει εξειδικευμένα πρόσθετα, τα οποία δεν επιτρέπουν την αλλοίωση των χαρακτηριστικών του λιπαντικού, ενώ συμβάλλουν στη διατήρηση της θερμοκρασίας του κινητήρα σε φυσιολογικά επίπεδα, ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Η Bel-Ray ανήκει στον όμιλο της Calumet, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες επεξεργασίας ορυκτού πετρελαίου στις ΗΠΑ. Στην Ελλάδα εισάγονται σε αποκλειστικότητα από τη Motoway – Καμπράνης ΑΕ.


 
Ας γνωρίσουμε μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της Bel-Ray.
 
EXP Synthetic Ester Blend 4T
Ενδεικτική τιμή: Από 11 ευρώ / λίτρο

Το EXP Synthetic Ester Blend 4T είναι ένα εξαιρετικό ημισυνθετικό λιπαντικό, ιδανικό για κάθε τετράχρονο κινητήρα. Προσφέρει εκπληκτική προστασία κατά της φθοράς και είναι κατάλληλο για αερόψυκτους ή υδρόψυκτους κινητήρες μοτοσυκλετών με ή χωρίς υγρό συμπλέκτη. Η χρήση του μειώνει τη φθορά του κυλίνδρου, εμποδίζει τη συσσώρευση καταλοίπων και λάσπης, κάνει πιο ομαλή την αλλαγή ταχυτήτων, ενώ λόγω της μείωσης των τριβών μεγιστοποιείται η δύναμη του κινητήρα. Πληροί τις προδιαγραφές API SN και JASO MA2.
 
Thumper Racing 4T Synthetic Ester Blend 4T
Ενδεικτική τιμή: Από 11,40 ευρώ / λίτρο

Λάδι κινητήρα μοτοσυκλέτας με συνθετικούς εστέρες κατάλληλο για 4χρονους κινητήρες, αερόψυκτους ή υδρόψυκτους με υγρό συμπλέκτη, καθώς και για υψηλής απόδοσης μονοκύλινδρους κινητήρες με 4βάλδιδες κεφαλές. Φτιαγμένο ώστε να λειτουργεί σε ακραίες συνθήκες παρέχοντας κορυφαία απόδοση και διατηρώντας την απόδοσή του αναλλοίωτη για μεγάλο διάστημα. Είναι ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες προσφέροντας μέγιστη προστασία ακόμα και σε συνθήκες αγώνα.


 
Fork Oil
Ενδεικτική τιμή: Από 11,50 ευρώ / λίτρο

Το λάδι πιρουνιού της Bel-Ray έχει ως βάση κορυφαίας ποιότητας λιπαντικά και πρόσθετα που το καθιστούν ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Μειώνει τη στατική τριβή και η προσεκτικά μελετημένη σύνθεσή του προσφέρει ομαλή λειτουργία του πιρουνιού σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών. Αυτό  Είναι κατάλληλο για εμπρός ανάρτηση κάθε τύπου ακόμα και αν πρόκειται για cartridge ή διπλού φυσιγγίου. Μπορεί να αντικαταστήσει απευθείας το εργοστασιακό λάδι πιρουνιού σε street ή off-road μοτοσυκλέτες, ATVs και άλλα υψηλής απόδοσης πιρούνια.  

MOTOWAY ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ Α.Ε.
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 59, 54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ρωτήστε περισσότερα