Ολόσωμη εξάτμιση Akrapovic για Monkey 125

Δες εδώ την πρόταση της Akrapovic και άλλα προϊόντα για τη βελτίωση του Honda Monkey 125 που θα βρεις στα Papastavrou Shops.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

H Akrapovic δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς τα συστήματα εξάτμισης που φέρουν την υπογραφή της είναι συνώνυμα της υψηλής ποιότητας και των κορυφαίων επιδόσεων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι αποτελεί τη No1 επιλογή πολλών ομάδων στα MotoGP. Στο στόχαστρο της Akrapovic μπήκε τώρα και το νέο Monkey 125 της Honda και η εξάτμισή της υπόσχεται όχι μόνο αύξηση της ιπποδύναμης και της ροπής, αλλά και μείωση του βάρους. Ας τα δούμε αναλυτικά μαζί με άλλα προϊόντα βελτίωσης που θα βρείτε στα Papastavrou Shops.
 

Τελικό Akrapovic

Τιμή: 529 ευρώ

Αυτό το όμορφο τελικό εξάτμισης ταιριάζει απόλυτα με τον μοναδικό χαρακτήρα του Monkey. Το σύστημα εξάτμισης προσφέρει αύξηση ισχύος σε όλο το εύρος των στροφών, μειωμένο βάρος κατά 1,8 κιλά,ενώ προσφέρει βαθύτερο και πιο μπάσο ήχο.

 

Λαιμός Akrapovic

Τιμή: 179 ευρώ

Λαιμός από ανοξείδωτο ατσάλι για να έχετε ολοκληρωμένο σύστημα εξάτμισης σε συνδυασμό με το τελικό της Akrapovic. Κάντε την μοτοσυκλέτα σας να ξεχωρίζει εμφανισιακά και ηχητικά με την ολόσωμη εξάτμιση της Akrapovic.

 

Προστατευτικό τελικού Akrapovic

Τιμή: 139 ευρώ

Προστατευτικό καπάκι θερμότητας από ανθρακονήματα που αντικαθιστά το εργοστασιακό. Θα αλλάξει τελείως την συνολική εμφάνιση της εξάτμισης και της μοτοσυκλέτας.

 

Quick shifter HEALTECH

Τιμή: 287 ευρώ

Η HEALTECH με το QUICK SHIFTER μεταφέρει τεχνολογία από τα MOTOGP στην μοτοσυκλέτας μας. Δίνει τη δυνατότητα αλλαγής ταχυτήτων σε κλάσματα του δευτερολέπτου χωρίς να χρησιμοποιείτε συμπλέκτη προσφέροντας ταυτόχρονα ένα απίστευτο ηχητικό αποτέλεσμα. (Κατάλληλο για DRAGSTER και για πιο γρήγορους γύρους στη πίστα σε TRACK DAY – Αγώνες). Δίνεται η δυνατότητα μέσω τεχνολογίας BLUETOOTH άμεσης ρύθμισης μέσω εφαρμογών για smartphone Android και IOS για τα παρακάτω:

Επιλογή ενεργοποίησης από ποιες στροφές και πάνω.
Την ταχύτητα αλλαγής από 50m/sec έως 1.3m/sec.
Δυνατότητα απενεργοποίησης για επαναφορά στην εργοστασιακή κατάσταση.
Προσφέρεται συνεχώς αυτόματη αναβάθμιση λογισμικού

Σύντομα αναμένεται και φίλτρο αέρα της DNA

Διαθέσιμα στα Papastavrou Shops
Καλλιρρόης 30 Αθήνα
τηλ.: 210 9249350
Facebook Page