• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Νέες BMW F 900 R από 9.240 & F 900 XR από 11.950 ευρώ

Το 2020 βρίσκει τη BMW με μια νέα γενιά μοτοσικλετών στα μεσαία κυβικά. Το F 900 έχει κληρονομήσει τα κατάλληλα γονίδια της οικογένειας XR ορθώνοντας δυνατά το σπορ adventure ανάστημα του. Παράλληλα το F 900 R έρχεται να αντικαταστήσει το F 800 R, όντας πιο δυναμικό και με πιο σπορ εμφάνιση και δυνατότητες.

BMW: CE 04 με αυτονομία 130 χλμ.

Στη μεσαία κατηγορία μετράει περισσότερο η πολυχρηστικότητα να συνδυάζεται με πιο γήινες επιδόσεις και περισσότερη ευκολία. Το F 900 XR καλύπτει το κενό για όσους ψάχνουν μια μοτοσικλέτας περιπέτειας με περισσότερο ασφάλτινο χαρακτήρα που μέχρι πρότινος απουσίαζε από την γκάμα της BMW. Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και το F 900 R με ότι διαφοροποιήσεις υπάρχουν, να εκπορεύονται από την roadster κατηγορία στην οποία ανήκει.Ένας γνήσιος γόνος της οικογένειας XR δεν θα μπορούσε παρά να έχει δυναμική προσέγγιση στο θέμα σχεδιασμού. Ο διπλός εμπρός προβολέας LED είναι άμεσα αναγνωρίσιμος, αφού ακολουθεί το ίδιο αισθητικό μονοπάτι με αυτό του μεγαλυτέρου XR, όπως και η πλαστική προέκταση στην περιοχή της μάσκας. Στο ίδιο μήκος κύματος και το R, με την αδαμιαία περιβολή να αφήνει ακάλυπτα τμήματα προς τέρψη των οφθαλμών και το μπροστινό προβολέα με τη διπλή δέσμη DRL να κλέβει την παράσταση.

Ο γνωστός μας κινητήρας από το F 850 GS βελτιώθηκε και είναι τώρα πιο δυνατός και καθαρότερος (Euro 5 ready) σε καυσαέρια. Πλέον έχει μεγαλώσει σε χωρητικότητα χάρη στη μεγαλύτερη διάμετρο των εμβόλων φτάνοντας από τα 853 στα 895 κυβικά εκατοστά. Έτσι η μέγιστη ισχύ φτάνει πλέον τους 105 ίππους στις 8.750 σ.α.λ. με 8,4 kg-m να είναι διαθέσιμα από τις 4.500 έως τις 8.500 σ.α.λ., ενώ η μέγιστη ροπή φτάνει τα 9,4 kg-m στις 6.500 σ.α.λ.Ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης και περιλαμβάνει όλα όσα μπορείς να βρεις και στα μεγαλύτερα μοντέλα της εταιρίας, όπως  ABS, Traction, riding modes, προβολέα και προειδοποιητικά φλας LED, Ρυθμιζόμενες μανέτες φρένου και συμπλέκτη, πρίζα 12V, ημι-ενεργητική πίσω ανάρτηση Dynamic ESA, cornering ABS, quickshifter για ανεβάσματα και κατεβάσματα, Dynamic Brake Control, Keyless Ride εκκίνηση, Headlight Pro με Προσαρμοζόμενο Προβολέα και την γνωστή μας και από τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας TFT έγχρωμη οθόνη 6,5 ιντσών με δυνατότητα διασύνδεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ