Η Yamaha R3 Monster Yamaha MotoGP Edition 2021

Η Yamaha R3 Monster Yamaha MotoGP Edition 2021

Η Yamaha R3 Monster Yamaha MotoGP Edition 2021

Η Yamaha R3 Monster Yamaha MotoGP Edition 2021

Νέα Yamaha R3 MotoGP Edition 2021

Λιμπίζεστε την Yamaha R3 στα χρώματα της M1 του Rossi και του Vinales; Η ειδική έκδοση της Yamaha R3 παρουσιάστηκε και ήδη εντυπωσιάζει. Δείτε περισσότερα…

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Μέσα από αμερικανικές πηγές πληροφόρησης, η Yamaha αποκάλυψε την νέα R3 Monster Yamaha MotoGP Edition, για το 2021. Πρόκειται για μια εκτεταμένη κοσμητική επέμβαση στην μεσαία sportbike, που ενδύεται το look της αγωνιστικής M1 και θα ενθουσιάσει σίγουρα τους φίλους των αγώνων και των replicas.
 
Για το 2021, η έκδοση δεν έρχεται με μηχανολογικές ή τεχνικές αλλαγές, παρά μόνο την μεγάλη αισθητική επέμβαση των αγωνιστικών χρωμάτων. Τα χαρακτηριστικά μπλε και μαύρο της Monster Yamaha εναλλάσσονται στην μοτοσυκλέτα, ενώ οι χαλκομανίες των χορηγών δεν λείπουν προσφέροντας την πολυπόθητη replica εμφάνιση.
 
Οι υπόλοιπες τεχνικές «αρετές» του R3 μένουν απαράλλαχτες: Ο κινητήρας των 320 κ.εκ. αποδίδει 42 ίππους και η μοτοσυκλέτα έχει βάρος 167 κιλά. Τα αγωνιστικά γονίδια της φαίνονται και στις αναρτήσεις, με την χρήση ανεστραμμένου πιρουνιού εμπρός και monoshock σε ευμεγέθες ψαλίδι πίσω, ενώ το ατσάλινο πλαίσιο προσφέρει την απαραίτητ ακαμψία.
 
Περιμένουμε περισσότερα για την διάθεση της μοτοσυκλέτας και στις δικές μας αγορές.