Motron: Πλήρης γκάμα στα 125άρια

Motron: Πλήρης γκάμα στα 125άρια

Η Motron έρχεται με μια πλήρη σειρά μοντέλων στα 125 κυβικά, από scooter και ρετρό μέχρι Adventure και naked, κατάλληλα για όσους αναζητούν αξιόπιστη και οικονομική καθημερινή μετακίνηση.

Ένας νέος «παίκτης» στο ταμπλό των κατασκευαστών μοτοσυκλετών και scooters έρχεται να μπει στην αγορά, με μια πλήρη γκάμα μοντέλων, που καλύπτουν όσους ψάχνουν ένα καθημερινό όχημα μετακίνησης με χαμηλό κόστος. Μιλάμε για την Motron, την νέα μάρκα μοτοσυκλετών υπό την «ομπρέλα» του KSR Group, με έδρα την Αυστρία, που κάνει δυναμικό ντεμπούτο στην αγορά με 5 νέα μοντέλα στα 125 κυβικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Μιλώντας για την γκάμα της νέας μάρκας, περιλαμβάνει 5 βενζινοκίνητα 125αρια, τα οποία ακολουθούν… γνώριμες μορφές. Ξεκινώντας από τα scooter Ventura και Ideo, για να φτάσουμε στις μοτοσυκλέτες στις οποίες συναντάμε τις, Revolver, Nomad και X-Nord 125 (σε έκδοση απλή και Touring)! Η ανταγωνιστική τιμολόγηση όλων των μοντέλων, έχει ως στόχο τους νέους αναβάτες, κατόχους διπλώματος A1 ή A2, τους κατόχους διπλώματος αυτοκινήτου, αλλά και όσους θέλουν να γεμίσουν την καθημερινότητα τους με ουσία και στυλ.  
 

Nomad 125

X-Nord 125

Revolver 125

Ventura 125

Ideo 125

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »