Τα MotoGP θα επισκεφθούν την Termas de Rio Hondo στην Αργεντινή (φωτό) τον Νοέμβριο.

MotoGP-WSBK: Χάος στα προγράμματα αγώνων

Την αναβολή του αγώνα της Αργεντινής στα MotoGP και μια αναδιάταξη στο πρόγραμμα των WSBK ανακοίνωσε η Dorna, εν μέσω των ραγδαίων εξελίξεων λόγω κορωνοϊού. Δείτε περισσότερα.

Ο COVID-19 εξακολουθεί να διαταράσσει τους αγώνες μοτοσυκλέτας και, ειδικά στο MotoGP, κυριολεκτικά… δεν προλαβαίνουμε να σας μεταφέρουμε τις εξελίξεις, μια και αυτές είναι ραγδαίες τα τελευταία 24ωρα. Πιο συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση της αναβολής του αγώνα στο COTA, στην πίστα Austin του Texas, σειρά πήρε το Grand Prix της Αργεντινής, που αναβάλλεται επίσης.

Το Grand Prix στην πίστα Termas de Rio Hondo της Αργεντινής μεταφέρεται λοιπόν στις 22 Νοεμβρίου, με το φινάλε της σεζόν να μετακινείται ακόμη μια εβδομάδα μπροστά: Συγκεκριμένα, στις 29 Νοεμβρίου και στην πίστα της Valencia στην Ισπανία. Με αυτό τον τρόπο, ο Νοέμβριος του 2020 γέμισε αγωνιστικά Σαββατοκύριακα, καθώς από τις 5 Κυριακές που έχει, οι 4 (1η, 15, 22 και 29) θα έχουν αγωνιστικό γεγονός.

Παράλληλα, το πρωτάθλημα των WSBK ανακοίνωσε επίσης αλλαγές: Οι αγώνες της Jerez στην Ισπανία και του Le Mans στην Γαλλία, με αρχικές ημερομηνίες διεξαγωγής τις 29 Μαρτίου και 29 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, μετακινούνται στο πρόγραμμα με νέες ημερομηνίες τις 25 και 4 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Μάλιστα, ο αγώνας της Jerez θα αποτελέσει και το φινάλε της σεζόν –φυσικά υπό την προϋπόθεση ότι η τελευταία… θα συνεχιστεί, με τον αγώνα στην Ολλανδία και το Assen που είναι προγραμματισμένος για τις 19 Απριλίου.

Παραμείνετε συντονισμένοι και για περισσότερες εξελίξεις στο παγκόσμιο σκηνικό των αγώνων, που έρχονται…