Μια μεγάλη συλλογή MV Agusta στο σφυρί!

Μια σειρά από σπάνια μοντέλα της εταιρείας βρέθηκαν σε μια ιδιωτική συλλογή στην Γαλλία και πωλούνται, με αναμενόμενα κέρδη που θα ζαλίσουν!

Λιγουρεύεστε μια MV Agusta; Δεν είστε οι μόνοι, καθώς οι μοτοσυκλέτες της Ιταλικής εταιρείας είναι… σχεδόν φτιαγμένες  για να γίνονται συλλεκτικές. Από τα Αγγλικά μέσα ενημέρωσης, πληροφορούμαστε μάλιστα για μια μεγάλη ιδιωτική συλλογή MV Agusta μοτοσυκλετών, που θα τεθούν σε δημοπρασία σύντομα στην Retromobile του Παρισιού!

Στην συλλογή, που ανακαλύφθηκε σχεδόν τυχαία, περιλαμβάνονται πολλά από τα διαχρονικά διαμάντια της εταιρείας από το Varese. Μεταξύ αυτών, βρίσκεται και μια αυθεντική F4 1000 του 2005, αλλά και η πρώτη από τις μόλις 300 F4 1000 Tamburini του 2005 επίσης που αναμένεται να αγγίξει ακόμη και τις 55.000 ευρώ!

Εκτός από αυτές τις λίγο πολύ γνωστές μοτοσυκλέτες, στην δημοπρασία θα πωληθεί και μια Mini moto από την MV Agusta, που είχε φτιαχτεί σε συνεργασία με την Paventa! Η μικρή μοτοσυκλέτα μόνο μικρή τιμή δεν θα αγγίξει, καθώς λέγεται ότι το αντίτιμο που θα χρειαστεί να καταβάλλει κάποιος για να την αποκτήσει, θα ανέλθει μέχρι τις 8.000 ευρώ!