net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η εν λόγω Vespa. Τολμηρό εγχείρημα, αν μη τι άλλο!

Μια Vespa με…τακούνια!

Μια ιδιαίτερη δημιουργία για το χώμα, βασισμένη πάνω σε μια Vespa αλλά με σημαντικές τροποποιήσεις και…ελαστικά με τακούνια!

 
Το oτι η Vespa είναι ένα πολύπλευρο και πολυχρηστικό δίκυκλο, το ξέρουμε. Αυτό το οποίο συνεχίζουμε, ωστόσο, να μαθαίνουμε κάθε μέρα είναι οι πολλές μορφές που μπορεί να πάρει, αν βρεθεί στα χέρια κάποιου… τρελού επιστήμονα με ιδέες και όρεξη για customizing! 

Πριν λίγο καιρό, είχαμε δει μια Vespa η οποία έφερε κινητήρα 300 κ.εκ. από χωμάτινη αγωνιστική Husqvarna, το μοντέλο που θα δούμε σήμερα είναι κατασκευασμένο από την Vespa Αυστραλίας. Ένα μοντέλο Sprint 150 3V υπέστη τις… ορέξεις των βελτιωτών του και μετατράπηκε σε ένα πολλά υποσχόμενο χωμάτινο μηχάνημα, με ελαστικά με τακούνια και μια μάλλον… τολμηρή εξάτμιση! 

Το πλαίσιο της μικρής Vespa, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, είναι ριζικά τροποποιημένο, με σωλήνες ενίσχυσης να το διατρέχουν από το εμπρός μέχρι το πίσω τμήμα του. Οι αναρτήσεις έχουν αλλαχθεί, ενώ η εξάτμιση τοποθετήθηκε στο κέντρο του δίκυκλου, με σκοπό να επιτευχθεί μεγαλύτερη διαδρομή από την πίσω ανάρτηση! 

Όπως θα περίμενε κανείς, και ο κινητήρας υπέστη μετατροπές και δέχτηκε και ένα νέο φίλτρο αέρα. Τέλος, στη Vespa δεσπόζει το τεράστιο τιμόνι Renthal, το οποίο εξασφαλίζει την… ευκολία ελέγχου της Vespa στο χώμα! Δουλεύει; Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, μάλλον ναι! 

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ