O Marc Marquez την στιγμή που μεταβαίνει στα pits, μετά την σφοδρή πτώση του στην Ταϋλάνδη.

Marc Marquez: Η ανησυχία εντείνεται

Παραδέχεται ότι δεν αισθάνεται βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί πλήρως στα πρώτα δοκιμαστικά της σεζόν ο Marc Marquez, μετά την εγχείρηση στον δεξιό του ώμο. Διαβάστε τι δήλωσε.

Ο Marc Marquez, με το τέλος της σεζόν του 2019, είχε αποφασίσει να χειρουργηθεί και στον δεξιό του ώμο ο οποίος μετά από μερική εξάρθρωση, τον ενοχλούσε. Προκειμένου να μην αντιμετωπίσει μεγαλύτερα προβλήματα, ο Marquez δέχθηκε την περίθαλψη του «μάγου» χειρουργού Xavier Mir, όμως με τις τελευταίες του δηλώσεις παραδέχεται ότι δεν είναι όλα ρόδινα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Marquez κάνει λόγο για μια περίοδο αποκατάστασης που αποδείχθηκε δυσκολότερη και μακρύτερη από το αναμενόμενο. Ο Ισπανός δηλώνει: «Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έκανα ένα αρκετά μεγάλο βήμα και στην αρχή του μήνα δεν ήμουν τόσο αισιόδοξος. Είναι πιθανόν ότι στα δοκιμαστικά δεν θα μπορώ να κάνω όλους τους γύρους που είναι απαραίτητοι και χρειάζονται να γίνουν.»

Ο Marquez συνεχίζει συγκρίνοντας την φετινή του κατάσταση, με την περσινή: «Η εγχείρηση ήταν πιο απλή, αλλά η αποκατάσταση υπήρξε πιο πολύπλοκη και πιο δύσκολη. Μου είπαν όταν άνοιξαν τον ώμο μου, ότι υπάρχουν νεύρα και μύες που μπορεί να επηρεαστούν. Πήρε περισσότερο χρόνο από ότι νόμιζα. Εξαφανίστηκα λίγο από τα κοινωνικά δίκτυα γιατί συγκεντρώθηκα 100% σε όσα έπρεπε να κάνω. Θέλω να οδηγήσω τουλάχιστον μία μοτοσυκλέτα πριν πάω στην Μαλαισία. Δεν το κάναμε ακόμα αυτό γιατί δεν ήμουν έτοιμος».