O Marc Marquez

Marc Marquez: Δεν θα τρέξει στο Qatar

Αργεί κι άλλο η αγωνιστική επάνοδος του Marc Marquez, αφού ο Ισπανός δεν θα τρέξει σε κανέναν από τους δύο αγώνες του Qatar, που σηματοδοτούν την έναρξη της χρονιάς 2021. Δείτε περισσότερα.

Δυσάρεστη εξέλιξη από το «στρατόπεδο» Marc Marquez εν αναμονή της έναρξης της σεζόν 2020: Επιβεβαιώθηκε, ότι ο Ισπανός δεν θα τρέξει ούτε στον πρώτο, αλλά ούτε και στον δεύτερο αγώνα, που θα γίνουν στο Κατάρ, στις 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου.
 
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ανάλογων μέσων, ο Marquez επιθυμούσε την επιστροφή τους στους αγώνες από την πρεμιέρα της σεζόν κιόλας, ωστόσο οι γιατροί του τον συμβούλευσαν να μην επιταχύνει την επιστροφή του στην πίστα.
 
Ο ίδιος ο Marc Marquez δήλωσε για το γεγονός: «Μετά από την τελευταία εκτίμηση με την ιατρική ομάδα, οι γιατροί με συμβούλευσαν ότι το πιο συνετό πράγμα είναι να μην πάρω μέρος στους αγώνες του Qatar και να συνεχίσω με το σχέδιο ανάρρωσης που ακολουθήσαμε τις τελευταίες εβδομάδες. Θα ήθελα πολύ να μπορώ να πάρω μέρος στην πρεμιέρα του παγκόσμιου πρωταθλήματος, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να είμαστε ικανοί να ανακτήσουμε τις ιδανικές συνθήκες, που θα μας επιτρέψουν να επιστρέψουμε στον συναγωνισμό».