MV Agusta WSM Bol d Or

40 κιλά ελαφρύτερο, πολύ διαφορετικό σε εμφάνιση, αναμφισβήτητα μοναδικό, για λίγους! Τι λέτε εσείς;

Η εταιρεία Walter Siegl Motorcycles αποκάλυψε την τελευταία προσθήκη στην ειδική γκάμα της MV Agusta που έχει δημιουργήσει, προς τιμήν του Bol d Or. Η μοτοσυκλέτα βασίζεται στην 3κύλινδρη πλατφόρμα της F3 και δέχθηκε μεγάλες επεμβάσεις αλλά και σημαντική δίατια για να πάρει αυτή την μορφή.

Με μπλε και κόκκινο χρωματισμό σε  συνδυασμό με πολύ προσεγμένες λεπτομέρειες, δεν γίνεται να μην σου τραβήξει το μάτι, ενώ η δουλειά που έχει γίνει σ την  μοτοσυκλέτα μπορεί να εντυπωσιάσει. Με απαλλαγή από τα πλαστικά του  εργοστασίου, νέο υποπλαίσιο από αλουμίνιο και ένα μοναδικό fairing και τεπόζιτο από Kevlar, η μοτοσυκλέτα ζυγίζει 150 κιλά, 36 λιγότερα από την F3!



Οι τροχοί είναι επίσης νέοι, από μαγνήσιο, μαρσπιέ από αλουμίνιο, νέα εξάτμιση αλλά και νέα χαρτογράφηση του κινητήρα προγραμματιζόμενη και από τον χρήστη, φτάνοντας σε μία απόδοση 140 περίπου ίππων. Προσέξτε την τοποθέτηση του ψυγείου λαδιού, που ενισχύει την «Works» εικόνα του ειδικού μοντέλου.

Εμείς, εκεί που στεκόμαστε και…χαζεύουμε, είναι στην μάσκα με τον ασύμμετρα τοποθετημένο μοναδικό προβολέα, το οποίο θυμίζει αμέσως αγώνες από μια άλλη εποχή. Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα είναι νόμιμη για κυκλοφορία στο δρόμο, ενώ με την  κατάλληλη επικοινωνία  με τον κ. Siegl, μπορεί να αγοραστεί! Λογικά θα πρέπει να  βάλετε πολύ βαθιά, το χέρι στην τσέπη…