Τι αναλογίζεται ο Jorge Lorenzo για τις εξελίξεις στην καριέρα του;

Lorenzo: Ήττα η αποχώρηση από την Ducati

Κι όμως το είπε: Δείτε τι δήλωσε ο Jorge Lorenzo για την αποχώρησή του από την Ducati στο τέλος του χρόνου!

Ο Jorge Lorenzo φεύγει από την Ducati στο τέλος του χρόνου και έχει καταφέρει να προκαλέσει σχεδόν τόσο σχολιασμό, όσο και όταν μπήκε στην ομάδα. Στην συνέντευξη τύπου του Misano, ο Ισπανός αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας μάλιστα πράγματα τα οποία δεν θα περίμεναν όλοι να τα ακούσουν από αυτόν.

Ο Jorge ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι η αναχώρησή του από τους κόκκινους είναι μια ήττα! Δείτε τι είπε: «Η αξία ενός αναβάτη ανεβοκατεεβαίνει ανάλογα με τα αποτελέσματα του και οι επιτυχίες του παρελθόντος ξεχνιούνται εύκολα. Στην αρχή δεν μπορούσα να καταλάβω τις δυνατότητες της Ducati και χρειάστηκα χρόνο για να το κάνω. Όταν όμως το κατάλαβα, πήρα νίκες. Η δουλειά με την Ducati με βοήθησε για την επόμενη χρονιά, αλλά ελπίζω η μετάβαση στην Honda να είναι γρηγορότερη.»

«Δεν είχα πολλές επιλογές τότε. Ήξερα μόνο ότι θέλουν να με αντικαταστήσουν. Η φυγή με στενοχωρεί, ήταν μια ήττα, αλλά ξέρω ότι αν είχαμε περισσότερο χρόνο μαζί, θα είχαμε περισσότερα αποτελέσματα» είπε.

Ο Lorenzo θυμήθηκε επίσης τα λόγια των ανθρώπων του όσο ήταν στην Yamaha, όταν μαθεύτηκε η μεταγραφή του το 2016: «Μου έλεγαν ότι αυτή η μοτοσυκλέτα δεν θα μου ταιριάξει, αλλά εγώ έλεγα ότι θα κερδίσω με αυτή την μοτοσυκλέτα. Ήταν μόνο θέμα χρόνου και όταν έφτασαν οι βελτιώσεις που ήθελα, τα αποτελέσματα ήρθαν αμέσως»