• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η νέα Lazareth LM410

Η νέα Lazareth LM410

Η νέα Lazareth LM410

Η νέα Lazareth LM410

Lazareth LM410: Τετράτροχη των 100.000 ευρώ

 

Ο Lazareth ξαναχτυπά και αυτή είναι η τελευταία του δημιουργία: Εσείς θα δίνατε 100.000 ευρώ για μια τετράτροχη «μοτοσυκλέτα» από μόλις 10 παγκοσμίως;

Ο Ludovic Lazareth και η ομάδα του παρουσίασαν το νέο τους δημιούργημα: Η μοτοσυκλέτα (αν μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε έτσι, βέβαια) που βλέπετε, είναι η νέα LM410 που παρουσιάστηκε επίσημα.

Πρόκειται για ένα όχημα που θα φτιαχτεί μόνο σε 10 κομμάτια για όλο τον κόσμο, ενώ αποτελεί το τελευταίο και πιο… προσιτό μοντέλο της Lazareth –δεν τα λέμε εμείς αυτά, τα λέει η ίδια η εταιρεία, που δηλώνει ότι το LM410 σχεδιάστηκε ώστε να είναι  «μικρότερο, ελαφρύτερο, πιο διαχειρίσιμο και προσιτό σε όσους περισσότερους αναβάτες γίνεται». Ναι, μάλιστα. Αφού θα φτιαχτούν μόνο 10.

Ο Lazareth δεν αποκαλύπτει πολλά για το νέο του μοντέλο, ωστόσο σε αντίθεση με το θεότρελο LM847, η LM410 δεν χρησιμοποιεί V8 κινητήρα. Αντίθετα, φέρει το μοτέρ μίας Yamaha R1, ενώ από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες, υπάρχει ακόμα και κομπρέσορας!   

Το Lazareth LM410 χρησιμοποιεί και αυτό το χαρακτηριστικό σύστημα των 4 τροχών οι οποίοι γέρνουν όλοι, ως αποτέλεσμα το όχημα κινείται και στρίβει όπως μια συμβατική μοτοσυκλέτα. Φυσικά η σχεδίαση του είναι για μια ακόμα φορά ριζοσπαστική και διαφορετική, όπως άλλωστε και το ίδιο το LM410.

Η μοτοσυκλέτα θα κοστίζει 100.00 ευρώ η μία. Πως σας φαίνεται;