Μούρη: Αρκετά επιθετικό το εμπρός μέρος με τους διπλούς προβολείς να περιβάλλονται από γραμμές LED

Όργανα: Πλήρως ψηφιακές ενδείξεις για τον πίνακα οργάνων. Θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια για να δείτε τις ενδείξεις του στροφόμετρου.

Σχεδίαση – Ποιότητα κατασκευής: Εικόνα που μαγνητίζει

Το σχεδιαστικό τμήμα της Kymco έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο κομμάτι της εμφάνισης. Αν θελήσει κάποιος να περιγράψει την εικόνα του K-XCT, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν περνάει από πουθενά απαρατήρητο. Αυτό οφείλεται στην πολύ σπορ σχεδίαση του και την καλοσχεδιασμένη σιλουέτα του, που είναι compact διαστάσεων και είναι γεμάτη αιχμηρές γωνίες. Στο εμπρός μέρος, οι δύο στρογγυλοί προβολείς, περιβάλλονται από LED γραμμές οδηγούς και ανάμεσα τους σχηματίζεται ένα ρύγχος. Η μάσκα είναι φαρδιά στο επάνω μέρος και λεπταίνει  κατεβαίνοντας στο κάτω μέρος, διατηρώντας ένα αεροδυναμικό σχεδιασμό.

Στα πλαϊνά της υπάρχουν δύο εντυπωσιακοί αεραγωγοί και σε συνδυασμό με τη κοντή αεροδυναμική φιμέ ζελατίνα, δίνουν απίστευτο look. Η όμορφη εικόνα συνεχίζεται και στο πίσω μέρος, με την ανασηκωμένη ουρά, τις κομψές χειρολαβές του συνεπιβάτη και το τριγωνικό πίσω φωτιστικό. Από όπου και αν το κοιτάξεις φαντάζει επιθετικό. Ο σπορ χαρακτήρας δεν αφαιρεί πόντους από την ποιότητα της κατασκευής, αφού το K-XCT διαθέτει premium χαρακτηριστικά. Τα πλαστικά έχουν κορυφαία συναρμογή και συναρμολόγηση και το εσωτερικό τμήμα της ποδιάς, καθώς και το τούνελ ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη, έχουν άψογο φινίρισμα και ένα μαύρο γυαλιστερό χρώμα, που δίνει μια luxury αίσθηση. Οι διαθέσιμοι χρωματισμοί είναι Μαύρο ματ, Μπλε ματ και Λευκό ματ.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400