• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

To Keeway Vieste 125

To Keeway Vieste 125

To Keeway Vieste 125

To Keeway Vieste 125

To Keeway Vieste 125

To Keeway Vieste 125

To Keeway Vieste 125

To Keeway Vieste 125

To Keeway Vieste 125

Keeway Vieste 125: Υπερ-μοντέρνα πρόταση στα 125 κυβικά

 

Το νέο Keeway Vieste 125 εκφράζει ένα τεχνολογικό άλμα της εταιρείας, καθώς φτάνει στην κατηγορία με υψηλό επίπεδο εξοπλισμού και σπορ χαρακτήρα. Δείτε όλα όσα θέλετε να ξέρετε.

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

Η Keeway ετοιμάζει μια νέα δυναμική παρουσία στα scooters 125 κυβικών, με το νέο Vieste 125. Το μοντέλο, που φέρει χαρακτηριστικά GT σε συνδυασμό με σπορ χαρακτήρα, έρχεται ως μια πρόταση ευκολοδήγητου και απολαυστικού μέσου μετακίνησης για καθημερινή και όχι μόνο χρήση, ενώ μάλιστα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα προσιτό.
 
Το Vieste «φορά» μια πολύ μοντέρνα σχεδίαση, που εκμπέμπει αθλητικά vibes και κεντρίζει το βλέμμα με την πρώτη ματιά. Τα φωτιστικά σώματα του είναι εξολοκλήρου LED, εμπρός και πίσω. Η κοντή ζελατίνα του Vieste τονίζει τα σπορ χαρακτηριστικά της εμφάνισης του, ενώ το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σε 3 χρώματα: Ματ μπλε, ματ μαύρο και λευκό.


 
To Vieste εξοπλίζεται με σύστημα ανάφλεξης keyless, με έναν ασύρματο πομπό να αντικαθιστά το κλειδί και έναν ηλεκτρονικό κεντρικό διακόπτη, από τον οποίο ο αναβάτης ελέγχει όλα τα συστήματα του scooter. Κάτω από την σέλα, προβλέπεται αποθηκευτικός χώρος για μεταφορά αντικειμένων, ενώ στην ποδιά του μοντέλου θα υπάρχει ένας χώρος ακόμα και μια παροχή ρεύματος USB. Ο πίνακας οργάνων του μοντέλου συνδυάζει αναλογικού τύπου ενδείξεις στο στροφόμετρο και το ταχύμετρο, με μια μεγάλη LCD οθόνη πολλαπλών ενδείξεων που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει ένδειξη στάθμης μπαταρίας και θερμοκρασία περιβάλλοντος.


 
Το ύψος της σέλας ανακοινώνεται στα 770 χιλιοστά για εύκολη πρόσβαση των ποδιών του χρήστη στο έδαφος, ενώ το κεντρικό τούνελ ακολουθεί τις GT τάσεις εργονομίας. Το ρεζερβουάρ καυσίμου έχει χωρητικότητα 9,5 λίτρων.
 
Ο κινητήρας των 125 κυβικών είναι αερόψυκτος, αποδίδοντας 10,6 ίππους στις 8.000 στροφές και 0,9 kgm ροπής στις 6.000 στροφές. Στην ανάρτηση, συναντάμε πιρούνι διαμέτρου 33 χιλιοστών εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, ενώ το σύστημα φρένων αποτελείται από 2 δίσκους (240 και 215 χιλιοστών, εμπρός και πίσω αντίστοιχα, με συνδυασμένη πέδηση CBS. Το βάρος του μοντέλου (γεμάτο, σε κατάσταση λειτουργίας) ανέρχεται στα 134 κιλά. Οι τροχοί είναι 13 ιντσών, για την βέλτιστη δυνατή σχέση ευελιξίας και σταθερότητας στην οδήγηση.


 
Με στόχο του τους αναβάτες που επιθυμούν ένα ζωηρό, μοντέρνο και εύχρηστο scooter για τις καθημερινές διαδρομές του, το Keeway Vieste ετοιμάζεται να φτάσει στην αγορά μας. Μείνετε συντονισμένοι, καθώς έρχονται περισσότερα!