Keeway Vieste 125 -300: Κίνηση ματ σε εξοπλισμό και ευελιξία

Keeway Vieste 125 -300: Κίνηση ματ σε εξοπλισμό και ευελιξία

Το νέο Keeway Vieste 125 - 300 εκφράζει ένα τεχνολογικό άλμα της εταιρείας, καθώς φτάνει στην κατηγορία με υψηλό επίπεδο εξοπλισμού και σπορ χαρακτήρα.

Ευελιξία και άνεση σε πρώτο πλάνο


Η Keeway εισέρχεται δυναμικά στην κατηγορία scooters 125 και 300 κυβικών, με το νέο Vieste. Το μοντέλο, που φέρει χαρακτηριστικά GT σε συνδυασμό με σπορ χαρακτήρα, έρχεται ως μια πρόταση ευκολοδήγητου και απολαυστικού μέσου μετακίνησης για καθημερινή και όχι μόνο χρήση, ενώ μάλιστα είναι ιδιαίτερα προσιτό σε τιμή. Το Vieste «φορά» μια πολύ μοντέρνα σχεδίαση, που εκπέμπει αθλητικά vibes και κεντρίζει το βλέμμα με την πρώτη ματιά. Τα φωτιστικά σώματα του είναι εξολοκλήρου LED, εμπρός και πίσω, ενώ η κοντή ζελατίνα του Vieste τονίζει τα σπορ χαρακτηριστικά της εμφάνισης του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εξοπλισμός που έχει τα πάντα, μέχρι και θερμαινόμενα γκριπ


To Vieste εξοπλίζεται με σύστημα ανάφλεξης keyless, με έναν ασύρματο πομπό να αντικαθιστά το κλειδί και έναν ηλεκτρονικό κεντρικό διακόπτη, από τον οποίο ο αναβάτης ελέγχει όλα τα συστήματα του scooter. Κάτω από την σέλα, υπάρχει αποθηκευτικός χώρος για μεταφορά ενός jet  κράνους και διαφόρων αντικειμένων, ενώ στην ποδιά του μοντέλου βρίσκεται ένα ντουλαπάκι-τσέπη με μια παροχή ρεύματος USB. Ο πίνακας οργάνων του μοντέλου συνδυάζει αναλογικού τύπου ενδείξεις στο στροφόμετρο και το ταχύμετρο, με μια μεγάλη LCD οθόνη 4,3 ιντσών πολλαπλών ενδείξεων που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ένδειξη στάθμης μπαταρίας και θερμοκρασία περιβάλλοντος. Tο Vieste 300 διαθέτει επιπλέον θερμαινόμενα γκριπ και ένδειξη για την πίεση των ελαστικών!

Δύο εκδόσεις με κινητήρες 125 και 300 κυβικών



Το ύψος της σέλας βρίσκεται στα 770 χιλιοστά για εύκολη πρόσβαση των ποδιών του χρήστη στο έδαφος, ενώ το κεντρικό τούνελ ακολουθεί τις GT τάσεις εργονομίας. Το ρεζερβουάρ καυσίμου έχει χωρητικότητα 9,5 λίτρων. Ο κινητήρας των 125 κυβικών είναι αερόψυκτος, αποδίδοντας 10,6 ίππους στις 8.000 στροφές και 0,9 kgm ροπής στις 6.000 στροφές. Η έκδοση των 300 κυβικών αποδίδει 23 ίππους στις 7.500 στροφές με μέγιστη ροπή 2,4 kg-m στις 5.750 στροφές.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »