KYMCO Black FriderII: Οι πιο hot προσφορές επέστρεψαν

Η Black Friday της Kymco ή μάλλον η… Black Frider είναι εδώ με απίστευτες προσφορές. Μην χάνεις χρόνο! Ανακάλυψε το scooter που σου ταιριάζει και απόκτησέ το τώρα!

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

To Black Frider επέστρεψε με τις πιο hot προσφορές στα αγαπημένα σου Kymco scooter! Επίλεξε το scooter που σου ταιριάζει και απόλαυσε τα προνόμια των εκπτώσεων της Kymco εν όψει Black Friday.  
 
 
Kymco People GTi 125 CBS

Διαθέτει τετραβάλβιδη κεφαλή και σύστημα τροφοδοσίας μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού, ενώ η τεχνολογία μονού επικεφαλής εκκεντροφόρου είναι αυτή που υπογράφει την κορυφαία στην κατηγορία απόδοση στις χαμηλoμεσαίες στροφές. Το πλαίσιο τύπου χωροδικτύωμα, τα φρένα, η ανάρτηση και οι τροχοί των 16 ιντσών προέρχονται απευθείας από το μοντέλο των 300 κ.εκ., προσφέροντας με τον τρόπο αυτό μια κορυφαία και απόλυτα ασφαλή οδική συμπεριφορά, που όμοιά της συναντάς μόνο σε μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού. Επιπρόσθετα, το σύστημα συνδυασμένης λειτουργίας φρένων CBS είναι αυτό που αυξάνει σε σημαντικό βαθμό τη συνολική ασφάλεια. 
Όφελος 300 ευρώ
Νέα τιμή: 2.995 ευρώ



 
Kymco X-Town 125 CBS

To δημοφιλές X-Town με πλούσιο εξοπλισμό και δυναμική εμφάνιση, συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα στο σύγχρονο αναβάτη. Χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο κινητήρα με έμφαση στην οικονομία και τη γραμμική απόδοση. Σχεδιάστηκε με κεντρική φιλοσοφία την άνεση και την πρακτικότητα στις μετακινήσεις, με το χώρο κάτω από την σέλα να φιλοξενεί άνετα κράνος οδηγού και συνοδηγού ενώ ο χώρος στην ποδιά θα βολέψει όλους τους αναβάτες σε κοντινές ή μακρύτερες διαδρομές.
Όφελος 400 ευρώ
Νέα τιμή: 2.995 ευρώ

 
 
People One 125i CBS

Το νέο People One  διατηρεί όλα τα γνώριμα χαρακτηριστικά των προκατόχων του: καθημερινό, απλό και ξεχωριστό. Με μεγάλους τροχούς, πρακτικό επίπεδο πάτωμα και αναπαυτική σέλα αποτελεί ένα καθημερινό scooter πόλης ανήκοντας, όμως σε εντελώς νέα σχεδιαστική σχολή. Με κινητήρα 125 κυβικών με ηλεκτρονικό ψεκασμό τεχνολογίας DIS (Drop Injection System), που επιτρέπει τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων με ταυτόχρονη μείωση των εκπομπών ρύπων και κατανάλωσης και εξοπλισμένο με 2 δισκόφρενα και σύστημα συνδυασμένου φρεναρίσματος
Όφελος 250 ευρώ
Νέα τιμή: 2.095 ευρώ

 
 Μπες τώρα στο www.kymco.gr και απόκτησε το scooter που θες σε super τιμή! Θα προλάβεις;