H διαφημιστική εικόνα της ΚΤΜ για την πώληση των RC16.

ΚΤΜ: Πωλούνται 2 αγωνιστικές του MotoGP

Κι όμως, δεν διαβάσατε λάθος. Η KTM πήρε την απόφαση και βγάζει στο σφυρί δύο αγωνιστικές του GP, για δύο υπερ-τυχερούς…

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Φαίνεται πως μια ακόμη εταιρεία, αποφασίζει να πουλήσει αγωνιστικά της μηχανήματα σε δύο εκλεκτούς αναβάτες που θα μπορέσουν να τα πληρώσουν… Η ΚΤΜ, λίγο πριν την αγωνιστική αυγή του 2019, θα πουλήσει δύο RC16 σε αντίστοιχους ιδιώτες…

Η πώληση των μοτοσυκλετών αυτών είναι μέρος ενός ιδιαίτερου πακέτου που ετοίμασε η εταιρεία από το Mattighofen, καθώς μαζί με την RC16, ο αγοραστής αποκτά πλήρες σετ εξοπλισμού του Pol Espargaro –φόρμα, μπότες, γάντια- αλλά και ένα υπογεγραμμένο από τον ίδιο κράνος. Αλλά δεν σταματάμε εκεί… Ο τυχερός αναβάτης κερδίζει την ευκαιρία να μπει για ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο, στα paddocks της ομάδας και να γνωρίσει από κοντά τους Johann Zarco και Pol Espargaro –και όλα αυτά, στην πίστα της επιλογής του.

Φυσικά το όλο πακέτο μόνο φθηνό δεν είναι –σε απόλυτα νούμερα- καθώς για να αποκτήσεις την RC16 πρέπει να καταβάλλεις 250.000 ευρώ. Αν βέβαια σκεφτεί κανείς το όλο πακέτο παροχών που τελικά αποκτά κανείς, το αντίτιμο είναι από λογικό έως φθηνό...απλά δεν απευθύνεται σε όλους.

Φήμες μάλιστα λένε, ότι σύντομα και η Ducati αλλά και η Honda, θα προβούν σε ανάλογες κινήσεις με τις δικές τους αγωνιστικές –και μάλιστα σε πολύ υψηλότερες τιμές. Ίδωμεν! Αν τυχόν ενδιαφέρεστε, στείλτε μήνυμα στην διεύθυνση RC16@ktm.com !