net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένα KTM 1190 Adventure με μεγαλύτερο ντεπόζιτο και ανασχεδιασμένα πλαστικά εντοπίστηκε στην Τενερίφη.

Σαφώς μεγαλύτερο το πλάτος της μοτοσικλέτας από το υπάρχον 1190 Adventure.

Νέος μηχανισμός ρύθμισης για την ανασχεδιασμένη και μεγαλύτερη ζελατίνα.

Ανανεωμένα πλαστικά που καλύπτουν το μεγαλύτερο ρεζερβουάρ και νέας σχεδίασης προστατευτικά κάγκελα που βγαίνουν χαμηλότερα.

Η νέα ζελατίνα ανεβοκατεβαίνει σχεδόν κάθετα. Αν κρίνουμε από τις ράγες του μηχανισμού το ύψος της μεταβάλλεται σημαντικά.

Ανασχεδιασμένοι παρουσιάζονται οι αεραγωγοί για το φιλτροκούτι, ενώ τα μεγαλύτερα πλαϊνά πλαστικά φέρουν ανοίγματα για να φτάνει αέρας στο ψυγείο

ΚΤΜ: Ανανεώνει το 1190 Adventure;

Φωτογραφίες διέρρευσαν στο Διαδίκτυο οι οποίες απεικονίζουν ένα 1190 Adventure με ελαφρώς διαφορετική αισθητική και μεγαλύτερο ντεπόζιτο. Οι φήμες το θέλουν να παρουσιάζεται στην ερχόμενη IΝΤΕΡΜΟΤ.

 
Δεν πάνε ούτε δύο χρόνια από τότε που η αυστριακή εταιρία παρουσίασε τα 1190 Adventure και Adventure R και μια ανανέωση του μεγάλου αυστριακού on-off τόσο νωρίς, έρχεται ως σχετική έκπληξη. Το feedback, ωστόσο, που δέχονται πλέον οι μεγάλες εταιρίες από τους κατόχους μοτοσικλετών τους έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο και οι άνθρωποι της KTM μάλλον θεώρησαν επιβεβλημένη μια τέτοια κίνηση για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους. 

Η μοτοσικλέτα που εντοπίστηκε στην Τενερίφη από την εταιρία ενοικίασης μοτοσικλέτων Canarias Moto Rent, θα μπορούσε  επίσης να είναι και μία νέα έκδοση του 1190 Adventure που θα προστεθεί στην υπάρχουσα γκάμα και θα προσφέρει στον αναβάτη την επιλογή της μεγαλύτερης αυτονομίας αλλά και καλύτερη κάλυψη από τον αέρα. Έτσι η εταιρία θα μπορούσε να διαχωρίσει ακόμη περισσότερο το μοντέλο με τον 19άρη εμπρός τροχό και τον περισσότερο ασφάλτινο προσανατολισμό από το «πολεμικό» και σαφώς πιο χωμάτινο «R». 

Οι διαφορές της μοτοσικλέτας, σε σχέση με το 1190 Adventure που γνωρίζουμε, εντοπίζονται στο ρεζερβουάρ που είναι σαφώς μεγαλύτερο, ενώ ανασχεδιασμένη είναι και η ζελατίνα που ρυθμίζεται εύκολα σε ύψος από νέο σε σχεδίαση μηχανισμό. Ανασχεδιασμένες εμφανίζονται οι εισαγωγές αέρα για το φιλτροκούτι αλλά και τα πλαϊνά πλαστικά που προσθέτουν επιπλέον πλάτος στο ρεζερβουάρ και βελτιώνουν λογικά και την κάλυψη των ποδιών του αναβάτη. Για αυτό το λόγο έχουν ανασχεδιαστεί και τα προστατευτικά κάγκελα που κατεβαίνουν πλέον πιο χαμηλά.

Αν οι φήμες αληθεύουν τότε θα δούμε ένα ανανεωμένο 1190 Adventure στη διεθνή γερμανική έκθεση μοτοσικλέτας INTERMOT στις αρχές Οκτωβρίου.

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ