O Jorge Lorenzo στο κέντρο, ο Alberto Puig δεξιά

Honda MotoGP: Βοηθάμε τον Lorenzo…

Την βεβαιότητά του ότι η Honda ακούει και βοηθάει τον Jorge Lorenzo, εξέφρασε ο Alberto Puig σε δηλώσεις του. Δείτε τι ειπώθηκε…

Τα προβλήματα για την ομάδα της Repsol Honda συνεχίζονται, όσον αφορά το στρατόπεδο του Jorge Lorenzo. Και αυτό γιατί, παρά το ότι ο Marc Marquez πλησιάζει όλο και περισσότερο στον τίτλο, ο Jorge Lorenzο κάθε άλλο παρά ικανοποιεί.

Ο Alberto Puig, ο επικεφαλής της ομάδας, μίλησε ξανά για την περίπτωση αυτή, μετά τον αγώνα της Aragon. «Το θετικό είναι ξεκάθαρα η νίκη του Marc, αλλά το αρνητικό είναι ότι ο Jorge Lorenzo δυσκολεύεται στην μοτοσυκλέτα μας, προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Ξέρουμε ότι είναι δυνατός αλλά δυστυχώς δεν απέδωσε όπως περιμέναμε σε αυτούς τους αγώνες. Πρέπει να βρούμε μια άλλη λύση για τον επόμενο.»

Η υπόθεση Jorge Lorenzo είναι φυσικά δύσκολη, αφού ο Ισπανός πολυπρωταθλητής δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τους τραυματισμούς του πριν την σεζόν. Αν και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να παραμείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος του συμβολαίου του το 2020, τα σενάρια περί πρόωρης αποχώρησης του δεν κοπάζουν. Αυτή την φορά, ακούστηκε μέχρι και το όνομα του Stefan Bradl, ο οποίος εκτελεί χρέη δοκιμαστή, για να τον αντικαταστήσει.