net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δυνατό σε σβέλτη οδήγηση, δεν θα απογοητεύσει κανένα με το κράτημα του. Προειδοποιεί πάντα, πριν γλιστρήσει.

Φάτε τη σκόνη μου. Θα σας πάρει από το χέρι, και θα σας διδάξει με ασφάλεια τα μυστικά της χωμάτινης οδήγησης!

Παιχνιδιάρικο και με «εκπαιδευτικές» ιδιότητες, το CRF 250L θα σας μυήσει στα μυστικά την γρήγορης οδήγησης σε άσφαλτο και χώμα. Και στις σούζες. Και στα endo.

Οδηγώντας: Ζήτα του ό,τι θες

Μιζιά και φύγαμε. Λες και το οδηγούσες χρόνια. Τόσο φιλικό, τόσο γνώριμο. Ο συμπλέκτης έχει άριστη αίσθηση, ενώ το εξατάχυτο κιβώτιο είναι κάτι παραπάνω από βουτυρένιο. Το μακρύ γρανάζωμα δίνει δυνατότητες για μεγάλη τελική ταχύτητα, που σε καλές συνθήκες θα φτάσει και θα ξεπεράσει τα 150 χλμ/ώρα.  Υποδειγματική η ελαστικότητα του κινητήρα, επιτρέπει να κινείστε με 6η σχέση και 40χλμ/ώρα στο κοντέρ, χωρίς το μοτέρ να σκορτσάρει! Μέσα στην πόλη, το τιμόνι βρίσκεται συνήθως λίγο πάνω από τους καθρέπτες των αυτοκινήτων και το CRF θα κινηθεί με πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς. 

Το μεγάλο ατού του CRF 250L, στο ερώτημα «γιατί να μην πάρω ένα scooter», είναι φυσικά ο παράγοντας διασκέδαση. Σε αυτό τον τομέα αριστεύει, ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση του αναβάτη του, και φτιάχνοντας του τη μέρα! Και σούζες θα κάνει με πρώτη, και πλαγιολισθήσεις με φρένο (δυσκολότερα με γκάζι, δοκιμάστε το στο χώμα), και endo, και burnout, ενώ δεν θα πει όχι σε γρήγορη οδήγηση, τόσο σε άσφαλτο όσο και σε χώμα. Ο καλύτερος δάσκαλος! Στο χώμα, το όριο θα έρθει από τις μαλακές αναρτήσεις, οι οποίες όμως θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους σε οτιδήποτε άλλο εκτός από αγωνιστική χρήση.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ