net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Φρέσκια και επιθετική εμφάνιση για το CBR500R.

Οι κάτοχοι διπλωμάτων Α2 έχουν μια πολύ ικανή επιλογή στη διάθεσή τους.

Άριστο για κάθε μέρα και με τον απαραίτητο σπορ χαρακτήρα ως CBR.

Εισαγωγή στη σπορ οδήγηση, τώρα με μια ακόμη καλύτερη μοτοσυκλέτα.

Με 47 ίππους από τον δικύλινδρο κινητήρα κανένας προορισμός δεν είναι μακρινός.

Honda CBR500R 2016

H Honda μόλις έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το αναβαθμισμένο CBR500R, με στοχευμένες αλλαγές και φρέσκια εμφάνιση, όπως παρουσιάστηκε στην έκθεση AIMExpo στις ΗΠΑ.

 
Από το 2013 που πρωτοπαρουσιάστηκε, το CBR500R προσέφερε μια εξαιρετική πρώτη σπορ μοτοσυκλέτα για όσους θα ήθελαν κάτι παραπάνω από τα μονοκύλινδρα 250 και 300, αλλά και κάτι πιο προσιτό και προσγειωμένο από τα τετρακύλινδρα 600 και 650. Με τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα των CB500, το μεσαίο αυτό CBR500R έγινε ανάρπαστο σε αρκετές χώρες. Οι 47 του ίπποι με την εξαιρετικά οικονομική λειτουργία και το γεγονός πως είναι κατάλληλο για τους κατόχους διπλωμάτων Α2 συγκαταλέγονται στα προσόντα του.
Το γεγονός πως η παρουσίαση της πρώτης του αναβαθμισμένης έκδοσης έγινε στην έκθεση AIMExpo 2015 στο Ορλάντο των ΗΠΑ μας δείχνει μια από τις αγορές στις οποίες το μεσαίο CBR αποδείχτηκε δημοφιλές.

Όπως είχαμε αναφέρει και προ μερικών ημερών, όταν η Honda κυκλοφόρησε ένα πρώτο teaser για το ανανεωμένο της μοντέλο, η εμφάνιση αποκτά πλέον ένα νέο πιο επιθετικό στυλ με περισσότερες γωνίες και κατηφορικές γραμμές, ενώ ο εξοπλισμός του εμπλουτίστηκε σημαντικά: Προφόρτιση στο πιρούνι, μεγαλύτερο ρεζερβουάρ, ρυθμιζόμενες μανέτες, νέο ντιζαϊνάτο κλειδί σε σσχήμα φτερού (από το λογότυπο της Honda προφανώς) και νέο κοντύτερο τελικό εξάτμισης με φρέσκο, πιο έντονο ήχο.

Η Honda προς το παρόν έχει κυκλοφορήσει τις πέντε φωτογραφίες που συνοδεύουν την είδηση αυτή, ενώ είμαστε σε αναμονή για το ενδεχόμενο να προσφέρει και τεχνικά χαρακτηριστικά ή άλλες φωτογραφίες.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ