ΟHector Barbera

Hector Barbera: Κατηγορείται για κλοπή μοτοσυκλέτας

Ο πάλαι ποτέ αναβάτης των MotoGP δέχεται μομφή από παλιούς συνεργάτες του, ότι έχει αναμειχθεί σε κλοπή αγωνιστικής μοτοσυκλέτας, από την ομάδα στην οποία έτρεχε στα WSS! Δείτε περισσότερα…

Θυμάστε τον Hector Barbera; O Ισπανός πρώην αγωνιζόμενος μοτοσυκλέτας στα MotoGP, που από τότε πέρασε και από τα WSS αλλά και το βρετανικό BSB, βρίσκεται μπλεγμένος σε μια παράξενη υπόθεση. Πιο συγκεκριμένα, κατηγορείται από την ομάδα Team Toth ότι έκλεψε την αγωνιστική R6 με την οποία θα έτρεχε στον αγώνα του Aragon πέρσι, αφού είχε δηλώσει μάλιστα ότι δεν θέλει να τρέχει άλλο με την ομάδα!
 
Πιο συγκεκριμένα, ο Barbera, λίγο πριν τρέξει στον αγώνα του Aragon, είχε δημοσιεύσει στο Instagram ότι δεν θα έτρεχε στον αγώνα, για λόγους «ασφαλείας» και επειδή υπήρξε ρήξη μεταξύ της ομάδας του και του βασικού χορηγού που οδήγησε σε διακοπή χρηματοδοτήσεων. Λίγο μετά, η μοτοσυκλέτα εκλάπη. Ο επικεφαλής της ομάδας, Imre Toth, πιστεύει ότι ο Barbera έχει βάλει όχι απλά το… χεράκι του, αλλά οργάνωσε την κλοπή ζητώντας μάλιστα την συνεργασία δύο μηχανικών.
 
Ο Toth δήλωσε για το θέμα: «Έχω μια κατάθεση 1 ώρας και 40 λεπτών από τους Ισπανούς μηχανικούς που λέει ότι έκλεψαν την μοτοσυκλέτα γιατί ο Barbera δεν ήθελε να το κάνει ο ίδιος. Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στο δικαστήριο. Έχει περάσει πολύς καιρός από το συμβάν και δεν ξέρω αν η μοτοσυκλέτα θα είναι στην αρχική της κατάσταση. Το εγχείρημα μου κόστισε τουλάχιστον 50.000 ευρώ και έχασα πολλούς χορηγούς. Θα είναι 100% κακό για τον Barbera αυτό που έκανε σε εμένα και την ομάδα μου».
 
Ο Barbera, ο οποίος έχει συμβόλαιο συνεργασίας με την OMG Racing BMW για το 2020, είχε και στο παρελθόν μπλεξίματα με τον νόμο, όταν είχε βρεθεί θετικός σε αλκοτέστ από την αστυνομία της Valencia το 2018, με αποτέλεσμα να χάσει την θέση του στην Moto2.