Η βράβευση της BMW για το διαγωνισμό Best Moto 2021

Η δυναμική της BMW Motorrad στο Ελληνικό κοινό εξαργυρώθηκε με 2 βραβεία στο θεσμό Best Moto. Μεταπωλητική αξία και τεχνολογία είναι τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των μοντέλων της και ο λόγος που κατέκτησε την πρώτη θέση στις δύο αυτές κατηγορίες.

Η Γερμανική εταιρεία ξέρει πως να κατασκευάζει μοτοσυκλέτες που αποπνέουν στυλ και πολυτέλεια, ενώ παράλληλα κρατούν ψηλά τη μεταπωλητική τους αξία, αποτελώντας ένα δυνατό χαρτί για τους υποψήφιους αγοραστές. Τα μοντέλα της BMW θα αποζημιώσουν τον ιδιοκτήτη τους όταν θελήσουν να τις αντικαταστήσουν και το κοινό φαίνεται να συμφωνεί με αυτή την άποψη, ανεβάζοντας την εταιρεία στην πρώτη θέση της κατάταξης. 

Η τεχνολογική εξέλιξη του νέου BMW S 1000 RR δεν άφησε χώρο στους υπόλοιπους διεκδικητές για κάτι καλύτερο, με το Γερμανικό μοντέλο να στρογγυλοκάθεται στην πρώτη θέση. Ξεκάθαρη νίκη σε μια σημαντική κατηγορία όπου όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πριν 12 χρόνια, η BMW παρουσίασε το πρώτο S1000RR κλονίζοντας την κατηγορία των superbikes. Τώρα στην 3η γενία του έρχεται με νέο πανίσχυρο κινητήρα με σύστημα μεταβλητού χρονισμού και βύθισης των βαλβίδων Shift Cam, νέο πλαίσιο ανάρτηση και φυσικά ένα πληρέστατο πλήρως παραμετροποιήσιμο πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων.
 
Τα βραβεία παρέλαβε ο Κύριος Γιάννης Δουλγερίδης, Διευθυντής Δικύκλων της BMW MOTORRAD.


*Η βράβευση έγινε ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας