• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H Honda προειδοποιεί: ΜΗΝ αγοράσετε από αυτό το site!

 

Αυστηρή προειδοποίηση για μια παραπλανητική ιστοσελίδα που επιχειρεί να αποσπάσει χρήματα από υποψήφιους αγοραστές δικύκλων Honda – Δείτε τι μας είπε η εταιρεία.

Με επικονωνία της, η εταιρεία Αφοι Σαρακάκη μας προειδοποίησε για μια πολύ σοβαρή υπόθεση και είναι χρέος μας να σας ενημερώσουμε. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την ιστοσελίδα «σκούτερ.ελ», η οποία χρησιμοποιεί παράνομα την επωνυμία της επιχείρησης με στόχο να αποσπάσει χρήματα από το κοινό.

Προειδοποιούμε και εμείς με την σειρά μας τους αναγνώστες μας και όχι μόνο, να ΜΗΝ χρησιμοποιήσουν την εν λόγω ιστοσελίδα για πιθανή αγορά διότι θα πέσουν θύμα απάτης!

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω την ανακοίνωση της εταιρείας:

«Περιήλθε στην αντίληψή μας η ύπαρξη της παραπλανητικής ιστοσελίδας πώλησης δίκυκλων Honda  https://σκούτερ.ελ/ όπου χρησιμοποιείται παρανόμως η επωνυμία της εταιρίας Αφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ με στόχο να αποσπάσει χρήματα από δυνητικούς καταναλωτές.
Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει και παραπέμπει σε προϊόντα HONDA (ενδεικτικώς αναφέρουμε και παραθέτουμε τα μοντέλα scooter Honda EV Cub, Honda PCX Electric, Honda V-Go, Ηonda Μ8, Ηonda D1, Ηonda ΕV-neo, Ηοnda V-Sun V3, Honda Joker S, Honda Mono, Honda T2, Honda H12 κ.α.) που είτε δεν αποτελούν καν προϊόντα της μάρκας HONDA είτε δεν διατίθενται στην ευρωπαϊκή αγορά από την Honda Motor Co. Ltd ή σε κάποια συνδεδεμένη με αυτήν εταιρία, επομένως δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα, δεν εισάγονται και ούτε διανέμονται από τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη.
Είναι προφανές, ότι οι παραπάνω ενέργειες είναι παραπλανητικές, αθέμιτες και καταχρηστικές, και αποτελούν παράβαση των δικαιωμάτων, περιλαμβανομένων βεβαίως και των δικαιωμάτων βιομηχανικής ιδιοκτησίας, τόσο του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη όσο και της Ηonda Motor Co., πλήττοντας το καλό όνομα και τη φήμη τους.
Δηλώνουμε ότι θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των συμφερόντων και δικαιωμάτων μας καθώς και για τη διεκδίκηση κάθε νόμιμης απαίτησής μας.
Ενημερώνουμε το κοινό και τους πελάτες μας ότι ο επίσημος ιστότοπος της Honda Motor Corporation είναι το www.honda.gr και των δίκυκλων το www.honda-motorcycles.gr στα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλα τα επίσημα προϊόντα που εισάγονται και διατίθενται από την Honda Motor Corporation στην ελληνική αγορά μέσω του επίσημου εισαγωγέα Αφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ.»