Γυμνά με 100+ ίππους που δεν κοστίζουν ακριβά

Οι γυμνές μοτοσυκλέτες διακρίνονται για το απαράμιλλο στυλ και τις σπορ προδιαγραφές τους. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τέσσερις προτάσεις που δεν ξεπερνούν το ψυχολογικό όριο των 10.000 ευρώ και διαθέτουν αρκετή ιπποδύναμη ώστε να προσφέρουν συγκινήσεις.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Αφού εξετάσουμε τις πιο δυνατές, σύμφωνα με την ιπποδύναμη, γυμνές μοτοσυκλέτες, που υπερβαίνουν του; 100 ίππους, μπορούμε να εισάγουμε και την μεταβλητή της τιμής, βάζοντας τον πήχη στα 10.000 ευρώ. 

Kawasaki Z900

Μια από τις πιο πρόσφατες αφίξεις στην οικογένεια της πράσινης εταιρίας. Διαθέτει μοντέρνο και επιθετικό σχεδιασμό και στα σπλάχνα της βρίσκεται ένας τετρακύλινδρος κινητήρας χωρητικότητας 948 κυβικών, ικανός να παράγει 125 ίππους. Το συνολικό βάρος ανέρχεται στα 210 κιλά και τα ηλεκτρονικά λάμπουν δια της απουσίας τους καθώς δεν φέρει ούτε διαφορετικές χαρτογραφήσεις, ούτε traction control. Οι αναρτήσεις έχουν τη δυνατότητα ρύθμισης προφόρτισης ελατηρίου και απόσβεσης επαναφοράς. Η τιμή του ανέρχεται στα 9.890 ευρώ.

Suzuki GSX-S 750

Η νέα γυμνή μοτοσυκλέτα της Ιαπωνικής εταιρίας διαθέτει σπορ σχεδιασμό και κινείται από ένα τετρακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 750 κυβικών. Συνεχίζοντας την παράδοση και την κληρονομιά της σειράς GSR, ο κινητήρας προέρχεται από το δημοφιλές superbike GSX-R 750 και αποδίδει 114 ίππους για την περίσταση. Η ζυγαριά σταμάτησε στα 213 κιλά και είναι εξοπλισμένο με ξεχωριστές χαρτογραφήσεις, καθώς και traction control. Μπορείτε να το αποκτήσετε με 9.350 ευρώ. 

Triumph Street Triple S

Πρόκειται για την βασική έκδοση της γνωστής σειράς γυμνών μοτοσυκλετών που διαθέτει η Βρετανική εταιρία. Ο κινητήρας διατήρησε τον τρικύλινδρο χαρακτήρα του αλλά αύξησε τον κυβισμό του φτάνοντας τα 765 κυβικά, αποδίδοντας πλέον 113 ίππους. Το γκάζι είναι ride by wire κάτι που δίνει τη δυνατότητα για δύο διαφορετικούς χάρτες καυσίμου και  traction control. Υπάρχει δυνατότητα για τοποθέτηση quickshifter. Με τιμή προσφοράς στα 8.990 ευρώ.

Yamaha MT-09 

Η έλευση του νέου μοντέλου συνοδεύεται από ακόμα πιο επιθετική εμφάνιση, η οποία παραπέμπει άμεσα στον μεγαλύτερο αδερφό το ΜΤ-10. Δεν υπήρξαν αλλαγές στον ήδη δυνατό τρικύλινδρο κινητήρα, ο οποίος συνεχίζει και αποδίδει 115 ίππους. 3 διαφορετικοί χάρτες καυσίμου είναι διαθέσιμοι για τον αναβάτη, ενώ το traction control και το quickshifter συμβάλουν στην σπορ συμπεριφορά. Το συνολικό βάρος είναι στα 193 κιλά. Το ΜΤ-09 κοστίζει 9.450 ευρώ.