• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δύο πρωτοπόρες και κορυφαίες μάρκες συνεργάζονται.

Γκοργκόλης Α.Ε.: Νέα συνεργασία με την Valvoline

 

Μία νέα στρατηγική συνεργασία μεταξύ δύο κορυφαίων στο είδος τους εταιρειών, επισυνάφθηκε και επίσημα. Διαβάστε περισσότερα.

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

SYM: HD300 TOP BOX - 27.5 ps μόνο με 3.840¤

DAYTONA: 310T1 με εκπληκτικά υψηλά standards!

Με κατάλληλο δελτίο τύπου, η Γκοργκόλης Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος SYM και Daytona για την χώρα μας, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με την Valvoline, μια από τις κορυφαίες μάρκες λιπαντικών με ιστορία 154 ετών. Οι αναβάτες θα μπορούν να βρουν όλη την γκάμα προϊόντων Valvoline μέσω του δικτύου της Γκοργκόλης Α.Ε. σε όλη την Ελλάδα.
 
Δείτε παρακάτω, το ανάλογο δελτίο τύπου της νέας συνεργασίας:

«ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. – VALVOLINE
Οι πρώτοι με τους πρώτους
Τον Μάιο του 2020 ολοκληρώθηκε η συμφωνία συνεργασίας της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. με την εταιρεία LPC Α.Ε., τη μοναδική αντιπρόσωπο της Valvoline International Inc. στην Ελλάδα.
Το παγκόσμιο λιπαντικό Valvoline κοντά στους δικυκλιστές της χώρας μας, μέσω του διευρυμένου και εξειδικευμένου δικτύου της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.
ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ.
Το πρώτο λιπαντικό Valvoline δημιουργήθηκε το 1866, όταν ο Dr. John Ellis θέλησε να απελευθερώσει τις κολλημένες βαλβίδες μιας τεράστιας ατμοκίνητης μηχανής, με κάτι εντελώς καινοτόμο. Πολύ σύντομα, το όνομα Valvoline που χάρισε στο δημιούργημά του, θα γίνει η πρώτη μάρκα λιπαντικών παγκοσμίως, παραμένοντας μέχρι σήμερα κορυφαία για την τεχνολογία της και την πλήρη σειρά προϊόντων της. Το φαινόμενο Valvoline έχοντας ήδη κατακτήσει πάνω από 100 αγορές παγκοσμίως, θα συνεχίσει να γράφει ιστορία μέσα στον κάθε κινητήρα, σε κάθε σας κίνηση, στην άσφαλτο ή το χώμα, αλλά και όπου χρειάζεται λίπανση!»