• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

O Γιάννης Περιστεράς εν δράσει, στο Mugello.

Γιάννης Περιστεράς: Εμπειρία ζωής στο Mugello

 

Την πρώτη του συμμετοχή στο ενιαίο πρωτάθλημα R3 Cup αλλά και την πρώτη του γεύση από την θρυλική πίστα του Mugello, την «καλύτερη πίστα του κόσμου», πήρε ο Γιάννης Περιστεράς στην Ιταλία. Δείτε περισσότερα.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

Ο πολλά υποσχόμενος Γιάννης Περιστεράς εμπλούτισε το αγωνιστικό του βιογραφικό με μια ακόμη σημαντική διεθνή συμμετοχή. Ο 15χρονος αγωνιζόμενος βρέθηκε στην πίστα του Mugello, όπου πήρε μέρος στο Yamaha R3 Blu Cru Cup 2020, μια διοργάνωση στα πλαίσια του CIV Ιταλίας, με ενιαίες μοτοσυκλέτες.  
 
Στον 5ο & 6ο Αγώνα της χρονιάς που έγινε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην θρυλική πίστα του Mugello, συμμετείχαν μόλις 34 οδηγοί. Ανάμεσά τους ο Γιάννης Περιστεράς #John41 που με την Yamaha R3 της ομάδας Roc N DeA, προσπάθησε να μάθει την άγνωστη στον ίδιο πίστα, όσο γρηγορότερα γινόταν. Ο – εκ των ιδιοκτητών της ομάδας – Alex de Angelis εντυπωσιάστηκε με τη γρήγορη προσαρμογή του Έλληνα οδηγού που με το που μπήκε στην πίστα σημείωσε χρόνο 2.12, με τους ταχύτερους Ιταλούς στο 2.10., έχοντας τρέξει όλοι ήδη δύο τουλάχιστον αγώνες ο καθένας σε αυτήν την πίστα.

Στις Κατατακτήριες ο Περιστεράς κατέβασε στο 2.10.889 και πήρε την 18η θέση. Στον Αγώνα του Σαββάτου έχασε θέσεις στην εκκίνηση και μετά κατάφερε να ανακάμψει, τερματίζοντας 20ος. Στον Αγώνα της Κυριακής και πάλι η εκκίνησή του δεν ήταν καλή, πάλεψε όμως σε ένα μεγάλο γκρουπ οδηγών που έδιναν τη μάχη για την 16η θέση, τερματίζοντας τελικά 18ος, με ταχύτερο γύρο στο 2.10.481, ενώ τον Αγώνα κέρδισε ο ομόσταυλος του Γιάννη Diego Palladino, τον οποίο σταθερά κερδίζει ο Έλληνας οδηγός στην κατηγορία SSP300 του CIV, στην οποία επίσης αγωνίζονται μαζί.

Σε μια άγνωστη πίστα λοιπόν, με εξαιρετικά γρήγορες στροφές ο #John41 πήρε πολύτιμες εμπειρίες, έμαθε την πίστα, κατέβαζε συνεχώς χρόνο και έδειξε καλά στοιχεία.
 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ
«Η πίστα μου άρεσε πολύ, ήταν η πρώτη φορά στην αγωνιστική μου ζωή που έστριβα με 5η ταχύτητα και οι εμπειρίες που πήρα ήταν πολύ ωραίες. Κατάλαβα σε ποια σημεία πρέπει να βελτιωθώ κι άλλο και με τον προπονητή μου Λευτέρη Πίππο και τον αρχιμηχανικό μας Λάμπρο Τσώκο θα προετοιμαστούμε για τους Αγώνες του CIV στην Βαλελούγκα σε δύο εβδομάδες. Ευχαριστώ όλους τους υποστηρικτές μας και τον πατέρα μου, γιατί χωρίς αυτόν δεν θα έτρεχα στην καλύτερη πίστα του κόσμου».
 
Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι: REPSOL Petrolmak S.A., Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Akrapovic, DNA Filters, TECNO MOTO Performance, SHOEI, KARASSULIS International Transport, Rider Repair Graphics, Peristeras Tyres, Pirelli – INTRAMOTO.

Τα hashtag για την επικοινωνία του στα social media είναι: #racing4greece #johnperisteras41 #blucruyamaha #yamaharacinghellas #repsol #akrapovic #dnafilters #technomoto #shoei #ixs #sidi #tzortzopoulosmotofashion #karassulisinternationaltransport #riderrepairgraphics #yamahar3 #mouratisgp #ermax #georgopoulosracing #extraproductstasoulis #extremetrackdays #papageorgiou #spiliotis #rise #mgpgr #motogpworldmagazine #lekaredesign #intramoto #andelitouring #papastavroushops #pipposracing #serrescircuit #hel #pptuning #fabbri
#rigopoulosleyteris #LefterisRigopoulos(Superbmotos Hellas) #roc&dea