net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Νοέμβριο, στο Σαλόνι μοτοσικλέτας στο Μιλάνο θα δούμε το νέο μοντέλο της Matchless σύμφωνα με φήμες.

Από την πίσω όψη τα σχέδια παρουσιάζουν μια ιδιαίτερα λιτή και απέριττη αισθητική.

Δύο προβολείς ίδιας διαμέτρου μπροστά για το cruiser της Matchless.

Το δισκόφρενο φαίνεται να καλύπτεται και να συνεργάζεται με τρεις δαγκάνες μονού εμβόλου.

Το πλαίσιο της μοτοσικλέτας με το αμορτισέρ τοποθετημένο οριζόντια κάτω από το αυτό.

Έρχεται νέα Matchless;

Η αναβίωση της Matchless ακούγεται εδώ και πάρα πολύ καιρό. Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες φήμες η επιστροφή της βρετανικής εταιρίας στην κατασκευή μοτοσικλετών είναι πλέον οριστική.

 
Σύμφωνα με την  ιστοσελίδα Visordown, πηγή που δεν κατονομάζεται αλλά προέρχεται μέσα από την Matchless, δήλωσε πως η αποκάλυψη ενός νέου μοντέλου με το όνομα Matchless θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο στο Σαλόνι μοτοσικλέτας στο Μιλάνο.

Η νέα μοτοσικλέτα, όπως φαίνεται και από τα σχέδια που έχουν κατατεθεί για κατοχύρωση στο Ευρωπαϊκό Γραφείο Πατεντών είναι ένα cruiser με ρετρό-μοντέρνα αισθητική, πιρούνι τύπου Girder και ένα μεγάλο αερόψυκτο V2 κινητήρα, ο οποίος εικάζεται ότι θα προέρχεται από τον αμερικάνικη S&S, με χωρητικότητα 1.917 κ.εκ. και απόδοση κοντά στους 100 ίππους. Περιέργεια προκαλεί το εμπρός δισκόφρενο το οποίο φαίνεται να καλύπτεται αλλά και να συνδυάζεται με τρεις ξεχωριστές μονοπίστονες δαγκάνες με μεγάλης διαμέτρου έμβολα.

Τα δικαιώματα του ονόματος της Matchless αγοράστηκαν το 2012, από το Franco Malenotti, στον οποίον ανήκουν τα σχέδια που βλέπετε στις φωτογραφίες. Ο Malenotti βρίσκεται πίσω από την αναδιοργάνωση της γνωστής εταιρίας ένδυσης αναβάτη Belstaff, με τη Matchless να παράγει, προς το παρόν, επίσης ρουχισμό.

Σύμφωνα με τον γιο του Malenotti, Michele, οι μοτοσικλέτες της Matchless θα παράγονται στην Αγγλία.

 

SCOOP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ