Επικό ταξίδι 7.000 χιλιομέτρων με μια Ural για πατέρα και γιο

Πατέρας και υιός έχουν ξεκινήσει ένα μοναδικό ταξίδι και σκοπεύουν να καλύψουν 7.000 από τη Γαλλία στη Ρωσία με μια Ural. Θα τα καταφέρουν;

Η αγάπη του πατέρα για τις μοτοσυκλέτες της Ural και η λατρεία του γιου για ότι έχει σχέση με τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο συνδυάζονται με στόχο την ολοκλήρωση ενός μοναδικού ταξιδιού. Με αφετηρία την πόλη Τουρ της Γαλλίας σκοπεύουν να φτάσουν στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, τη Μόσχα με μια Ural με καλάθι. Ο Philippe Verger τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια για τις Ural και μάλιστα έχει αλλάξει τρεις μοτοσυκλέτες της εταιρείας. Θέλησε λοιπόν να μοιραστεί το πάθος του για αυτές τις ξεχωριστές μοτοσυκλέτες με το γιο του, Hugo, οπότε στις 30 Ιουνίου ξεκίνησαν αυτό το επικό ταξίδι.
 
Στον Hugo αρέσει η ιστορία και ιδιαίτερα η περίοδος του Β` Παγκοσμίου Πολέμου, οπότε σκοπεύουν να περάσουν από πόλεις μεγάλης ιστορικής σημασίας, όπως το Βερολίνο, Πράγα και άλλες με μια μοτοσυκλέτα εκείνης της περιόδου. Η προετοιμασία του ταξιδιού ξεκίνησε πριν ένα χρόνο και ο Philippe ανέλαβε να προετοιμάσει τη μοτοσυκλέτα, ενώ ο Hugo καθόρισε τη διαδρομή. Στόχος τους είναι να βρεθούν στη Μόσχα στις 9 Αυγούστου και μετά από τρεις ημέρες να πάρουν το δρόμο της επιστροφής. Μπορείτε να τους “ακολουθήσετε” μέσα από τη σελίδα που έχουν δημιουργήσει στο Facebook αποκλειστικά για αυτό το ταξίδι.