ΕΚ Chain: Η δύναμη που σε κινεί

Δες εδώ τα χαρακτηριστικά που κάνουν ανώτερες τις αλυσίδες της EK Chain και πώς θα αποκτήσεις αυτή που ταιριάζει στη μοτοσυκλέτα σου.

Η ΕΚ Chain ιδρύθηκε το 1941 και κατασκεύαζε αλυσίδες κίνησης με έδρα το Kaga της Ιαπωνίας. Το 1974 η εταιρεία παρουσίασε την πρώτη σφραγισμένη αλυσίδα O-ring στον κόσμο. Η ποιότητα είναι μια εμμονή της ΕΚ Chain και το 1997 η εταιρεία πιστοποιήθηκε με πρότυπα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001. Αυτή η πιστοποίηση αναγνωρίζει τα υψηλά πρότυπα του συστήματος διασφάλισης ποιότητας και ενισχύει την εγγύηση ασφάλειας και ακρίβειας σε κάθε προϊόν που βγαίνει από το εργοστάσιο. Η έρευνα και ανάπτυξη της ΕΚ Chain ήταν πάντα προσανατολισμένη στη δημιουργία τεχνολογικών ανακαλύψεων και στην ανάπτυξη πρωτότυπων ιδεών. Η εφεύρεση της πρώτης σφραγισμένης αλυσίδας O-ring βασίστηκε σε χρόνια συσσωρευμένης τεχνογνωσίας, ενώ η αδιάκοπη δέσμευση για καινοτομία συνεχίζει να είναι η κινητήριος δύναμη της ΕΚ Chain.

Σήμερα οι αλυσίδες της έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά όπως το Quadra-X Ring (QX-Ring) που μειώνει την τριβή έως και κατά 40% χάρη στη μικρότερη επιφάνεια επαφής προσφέροντας ταυτόχρονα καλύτερη στεγανοποίηση και έως 50% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με μια O-Ring αλυσίδα. Τα πειράκια έχουν υποστεί ειδική κατεργασία ώστε να έχουν σκληρό εξωτερικό περίβλημα και πιο μαλακό εσωτερικό για μεγαλύτερη αντοχή και μειωμένη φθορά. Επίσης, οι τρύπες στις πλάκες μειώνουν το βάρος της αλυσίδας κατά 3% χωρίς να επηρεάζουν την αντοχή, ενώ ταυτόχρονα βοηθούν στην αποβολή θερμότητας και μειώνουν τη συσσώρευση βρωμιάς.

Όλη τη γκάμα της EK Chain σε όλα τα διαθέσιμα χρώματα θα τη βρείτε διαθέσιμη από την ΠΕΡΚΟ.

ΠΕΡΚΟ
ΑΡΤΗΣ 5, 14342, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Ρωτήστε περισσότερα