SYM Maxsym 400

SYM Maxsym 400

SYM Maxsym 400

SYM Maxsym 400

SYM Maxsym 400

SYM Maxsym 400

EICMA 2019: Νέο SYM Maxsym 400 2020

Κυριολεκτική μεταμόρφωση για το νέο SYM Maxsym 400, το οποίο αλλάζει και εξελίσσεται για να ανταποκριθεί στις ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις των αναβατών της κατηγορίας. Δείτε περισσότερα…

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Η SYM παρουσίασε το ολοκαίνουργιο Maxsym 400, στα πλαίσια της EICMA. Διαβάζοντας τις τάσεις της αγοράς και αποκωδικοποιώντας τις απαιτήσεις της κατηγορίας, που ολοένα και αυξάνονται, η εταιρεία παρουσίασε ένα πολύ εξελιγμένο μοντέλο τόσο εμφανισιακά, όσο και τεχνολογικά. Ας το δούμε.  

Το SYM Maxsym 400 του 2020 «χτίζεται» πάνω σε ένα νέο πλαίσιο που είναι ελαφρύτερο. Η σχεδίαση του μοντέλου είναι πολύ πιο αιχμηρή σε σχέση με το παρελθόν. Το εμπρός φωτιστικό σώμα είναι LED, όπως επίσης και το πίσω φανάρι, ενώ η ρυθμιζόμενη ζελατίνα είναι νέα και η σιλουέτα του Maxsym είναι λεπτότερη και πιο μοντέρνα. Ο κινητήρας των 400 κυβικών εκατοστών αποδίδει 33 ίππους και έχει αναπροσαρμοστεί για συμφωνία με τις Euro5 προδιαγραφές.

Εκεί όμως που το Maxsym 400 κάνει την μεγάλη αλλαγή, είναι στο επίπεδο εξοπλισμού του. Αρχικά, ένας νέος πίνακας οργάνων χρησιμοποιείται στο μοντέλο, με εμφανή την περισσότερο premium και πολυτελή εικόνα. Το Maxsym 400 φέρει επίσης εκκίνηση χωρίς κλειδί, δύο ντουλαπάκια στην ποδιά και μεγάλο χώρο κάτω από την σέλα έτοιμο να φιλοξενήσει 2 κράνη Full Face. To μοντέλο ακόμα θα εξοπλίζεται με traction control, ένα χαρακτηριστικό επιθυμητό από ολοένα και περισσότερους αναβάτες.

Περιμένουμε και περισσότερα για το μοντέλο, αλλά και πληροφορίες για την δική μας αγορά συγκεκριμένα. Δείτε παρακάτω, και το βίντεο που τραβήξαμε από κοντά…