• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H Ducati Panigale V4 παραμένει το πιο καλοπουλημένο superbike του κόσμου

Ducati Panigale V4: Η πρώτη superbike και το 2019

 

Το πιο επιτυχημένο supersport μοντέλο παραμένει η Ducati Panigale V4S, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η Ducati δημοσιεύοντας τις αναφορές της για το 2019. Δείτε περισσότερα.

DUCATI: Με επιτόκιο 3,9% και χαμηλή προκαταβολή

Η Ducati δημοσιοποίησε, με επίσημη επικοινωνία της, τα στοιχεία πωλήσεων που την αφορούν για το 2019, σε παγκόσμια κλίμακα. Η μάρκα σημείωσε μεν αύξηση στις πωλήσεις της αλλά αυτή ήταν μόνο οριακή, καθώς άγγιξε μόλις το 0,34%. Πιο συγκεκριμένα, 53.183 μοτοσυκλέτες Ducati πουλήθηκαν παγκοσμίως το 2019, σε σχέση με τις 53.004 του 2018, μια αύξηση 179 μόλις κομματιών.

Παρά αυτό το γεγονός, οι άνθρωποι της Ducati έχουν κάθε λόγο να χαίρονται, για την πορεία της Panigale V4 στις αγορές. Η Superbike που σηματοδότησε μια νέα εποχή για την Ducati άγγιξε τις 8.304 πωλήσεις παγκοσμίως, αποτελώντας την πρώτη της κατηγορίας της με μερίδιο αγοράς 25%.

Ικανοποιητικές ήταν και οι επιδόσεις των νέων Hypermotard 950 και Diavel 1260, που διπλασίασαν τις παγκόσμιες ταξινομήσεις τους, αλλά και της οικογένεας Multistrada που κατέγραψε αύξηση 3% και έγινε η πιο καλοπουλημένη γενιά του μοντέλου (12.160 πωλήσεις).

Ο Claudio Domenicali, επικεφαλής της Ducati, δήλωσε για το γεγονός: «Το 2019 ήταν μια δύσκολη χρονιά αλλά μας αντάμειψε. Δουλεύουμε ώστε να κάνουμε τις Ducati τις πιο επιθυμητές μοτοσυκλέτες και τα αποτελέσματα που πετυχαίνουμε, η ανάπτυξη της γκάμας μας και η ανταπόκριση του κόσμου δείχνουν ότι είμαστε στο σωστό δρόμο.»