Γνώση του αντικειμένου, εξειδίκευση και μεγάλη γκάμα θα βρείτε στα κατασήματα ελαστικών, Δρόσος

Δρόσος

H εταιρία ΔΡΟΣΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΟΤΟ, εξειδικέυεται στην τοποθέτηση ελαστικών αποκλειστικά σε µηχανές. Η πολύχρονη εµπειρία, η τεχνογνωσία και η αυστηρή επιλογή ελαστικών αποτελούν εγγύηση για τον πελάτη. Εξυπηρετεί από το 1997, µεγάλο αριθµό πελατών χονδρικής και λιανικής κάνοντας αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Στα δυο καταστήµατα, της εταιρίας σε Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης, θα βρείτε πλήρη  ποικιλία ελαστικών,τις καλύτερες τιµές  και  θα συµβουλευθείτε πραγµατικούς γνώστες  για την επιλογή τους. Το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, η συνεχής ενηµέρωση µέσα από σεµινάρια και παρουσιάσεις νέων προιόντων/τεχνολογιών αποτελούν την ισχυρή βάση εµπιστοσύνης των πελατών µε την εταιρία.

H διαθεσιµότητα υψηλού βαθµού σε διαστάσεις, σήµατα ελαστικών & αναλώσιµων µαζί µε τις ειδικές προσφορές  εξασφαλίζουν την άµεση και επιτυχή εξυπηρέτηση των πελατών.

 
Επιπλέον, θα βρείτε αναλώσιµα όπως γρανάζια, αλυσίδες,µπαταρίες, φρένα των µεγαλύτερων και πιο αξιόπιστων οίκων του εξωτερικού. Παρέχεται δωρεάν τοποθέτηση και ζυγοστάθµιση µε τα πλέον σύγχρονα µηχανήµατα καλύπτοντας ακόµα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 

210 9829359, ¶λιµος,
281 0 256996, Ηράκλειο Κρήτης.