• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δισκόπλακες JT BRAKING για motocross

 

H JT Braking είναι μια premium μάρκα προσεκτικά σχεδιασμένων δισκοπλάκων, που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση για όλες τις σύγχρονες Off–Road μοτοσυκλέτες, με τέλειο έλεγχο φρεναρίσματος ακόμη και στις πιο δύσκολες και απρόσμενες συνθήκες.

Διαθέτουν πατενταρισμένες Self Cleaning τρύπες, οι οποίες συμβάλλουν στη διατήρηση καθαρού pad και δίσκοπλακας από τα στοιχεία της φύσης, καθώς επίσης βοηθούν στη μείωση του βάρους και τη διάχυση της θερμότητας (ευρεσιτεχνία αρ. GB2476859).

Είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, ο οποίος είναι πλήρως επεξεργασμένος με θερμότητα και κατεργασμένος με τις πλησιέστερες ανοχές. Ο ειδικά επεξεργασμένος σχεδιασμός ενισχύει τη διάχυση της θερμότητας και βοηθά στην αντοχή στη στρέβλωση σε υψηλές θερμοκρασίες.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι επιφάνειες που δεν λαμβάνουν μέρος στο φρενάρισμα είναι επιχρωμιωμένες με ηλεκτροστατικό σμάλτο. Είναι κατασκευασμένες με τέτοιο τρόπο και δοκιμασμένες σε αγώνες, ώστε να συνεργάζονται  τέλεια με όλους τους τύπους τακακίων φρένων –μεταλλικά, ημι-μεταλλικά και οργανικά - και να προσφέρουν μια ελεγχόμενη και συνεπή απόδοση φρεναρίσματος σε όλες τις υγρές, λασπώδεις και ξηρές συνθήκες.

Διαθέσιμες στη Bike Alert Hellas ΕΠΕ.
Τηλέφωνο 1: 210-92.22.776  
Τηλέφωνο 2: 210-34.13.733

www.bikealert.gr