Η τελική έκδοση του KYMCO CV3, του πρώτου τρίτροχου scooter της εταιρείας είναι γεγονός.

KYMCO CV3

KYMCO CV3

KYMCO CV3

KYMCO CV3

KYMCO CV3

KYMCO CV3

Μπορεί η λήξη της παγκόσμιας «Time to Excite» πρεμιέρας πριν από λίγο να μας άφησε χωρίς την γεύση ενός τρίτροχου μοντέλου, όμως η KYMCO δεν απογοήτευσε. Αυτό είναι το νέο CV3, το τρίτροχο που περιμέναμε και το πρώτο ανάλογο μοντέλο της εταιρείας.
 
Το πολυαναμενόμενο μοντέλο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ως concept πριν 3 χρόνια, για να εμφανιστεί στην τελική του μορφή τώρα, αν και δεν γίνεται ακόμα ξεκάθαρο πότε και πως θα το δούμε στις αγορές.βείναι ο δικύλινδρος κινητήρας των 550 κυβικών εκατοστών, με απόδοση 51,6 ίππων και 5,4 kgm ροπής στις 7.500 και 5.750 στροφές αντίστοιχα. Η μετάδοση στον πίσω τροχό γίνεται μέσω οδοντωτού ιμάντα, όπως στο AK550.
 
Το εμπρός σύστημα ανάρτησης φέρει δύο τροχούς 13 ιντσών, που εφαρμόζουν σε ανάρτηση που χρησιμοποιεί συνολικά 4 καλάμια πιρουνιού (2 για τον κάθε τροχό, θυμίζοντας Yamaha Niken). Η ανάρτηση επιτρέπει ξεχωριστή απόσβεση κραδασμών για τον κάθε τροχό, αλλά και την κλίση του scooter στις στροφές. Οι δύο τροχοί εμπρός φρενάρουν με την χρήση ενός δίσκου στον καθένα, με δαγκάνες 2 εμβόλων.Ο πίσω τροχός είναι 15 ιντσών. 
 
Το μοντέλο προβλέπει χώρο αποθήκευσης κάτω από την σέλα, που μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος full-face, ενώ οι σέλες αναβάτη και συνεπιβάτη εξοπλίζονται με μαξιλαράκια μέσης. Παράλληλα, ο φωτισμός του μοντέλου είναι πλήρως LED.
 
 

 

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

  • C_R_O_M________

    Ωραία παιδιά τα digital κολπάκια αλλά αν δεν δοκιμαστεί η μηχανή από κοντά δουλειά ΔΕΝ γίνεται.

      6
  • Ippokratis

    Δυστυχως στις μερες κατασκευαζονται πολλα συγχρονα ' σκουπιδια' μιας χρησης..... Εχουν αντοχη 4-5 χρονια και μετα ξανα- αγοραζεις. Η ποιοτητα εχει πεσει παρα πολυ διοτι εχουν πολλα ηλεκτρικα-αισθητηρες με αποτελεσμα να χαλανε ευκολα.

      4
  • Γιώργος

    Όλα καλά με την παρουσίαση δεν έχετε βάλει όμως το tracer 7 όπως κάνατε με το 9 που βάλατε την άλλη και τη gt έκδοση στο 7 βάλατε μόνο την gt

      2
    • Mototriti

      Απάντηση: Αγαπητέ Γιώργο, υπάρχει μόνο το Yamaha Tracer 7 GT διότι αυτό παρουσιάστηκε ως μοντέλο 2021 (Το ανανεωμένο Yamaha Tracer 700 έχει παρουσιασθεί από πέρσι)

        9