Ο νέος εκπρόσωπος της KTM στην κατηγορία των μεσαίων Adventure δεν διαφέρει μόνο στον κυβισμό, αλλά η KTM φρόντισε να παρέμβει σε κάθε τομέα ώστε η περιπέτεια να είναι συνώνυμο με το όνομα 890 Adventure.

KTM 890 Adventure 2021

KTM 890 Adventure 2021

KTM 890 Adventure 2021

Πριν λίγες ημέρες, διαβάζατε για την επίσημη αποκάλυψη των νέων KTM 890 Adventure R και R Rally, με την εταιρεία να ανεβάζει τον πήχη του κυβισμού στην μεσαία πλατφόρμα της. Τώρα, καταφθάνει να ολοκληρώσει την γκάμα και η «βασική έκδοση», ήτοι το KTM 890 Adventure.


Διαβάστε εδώ την δοκιμή του KTM 890 Adventure
 
Το μοντέλο φυσικά φέρει τον νέο κινητήρα LC8c, ο οποίος επωφελείται από αύξηση κυβισμού στα 889 κυβικά τόσο μέσω μεγαλύτερης διαμέτρου κυλίνδρων κατά 2 χιλιοστά, όσο και της διαδρομής κατά 3 χιλιοστά. Η απόδοση του νέου κινητήρα φτάνει τους 105 ίππους και 10,2 kgm ροπής, φέροντας στρόφαλο βαρύτερο κατά 20% για καλύτερη αίσθηση λειτουργίας στις χαμηλότερες στροφές του φάσματος και καλύτερο ζύγισμα της μοτοσυκλέτας. Ο νέος κινητήρας είναι φυσικά σύμφωνος και με τις προδιαγραφές Euro5 και φέρει νέο ενισχυμένο συμπλέκτη και αισθητήρα προανάφλεξης.
 
Εξοπλιστικά, το μοντέλο βάσης επωφελείται από την ενσωμάτωση ανάρτησης WP APEX εμπρός και πίσω, με διαδρομή στα 200 χιλιοστά και ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου και απόσβεσης επαναφοράς πίσω, νέα ελαστικά ειδικά επιλεγμένα για το μοντέλο και νέο ελαφρύτερο υποπλαίσιο. Το μοντέλο φέρει επίσης οθόνη TFT με δυνατότητα σύνδεσης smartphone, Cornering ABS και Traction control. Στον προαιρετικό εξοπλισμό, ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει cruise control, quickshifter, θερμαινόμενη σέλα και γκριπ και διάφορες επιλογές από βαλίτσες.
 
Αναμένονται περισσότερα, συγκεκριμένα για την διάθεση και την τιμή του 890 Adventure στην αγορά μας.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

  • C_R_O_M________

    Ωραία παιδιά τα digital κολπάκια αλλά αν δεν δοκιμαστεί η μηχανή από κοντά δουλειά ΔΕΝ γίνεται.

      6
  • Ippokratis

    Δυστυχως στις μερες κατασκευαζονται πολλα συγχρονα ' σκουπιδια' μιας χρησης..... Εχουν αντοχη 4-5 χρονια και μετα ξανα- αγοραζεις. Η ποιοτητα εχει πεσει παρα πολυ διοτι εχουν πολλα ηλεκτρικα-αισθητηρες με αποτελεσμα να χαλανε ευκολα.

      4
  • Γιώργος

    Όλα καλά με την παρουσίαση δεν έχετε βάλει όμως το tracer 7 όπως κάνατε με το 9 που βάλατε την άλλη και τη gt έκδοση στο 7 βάλατε μόνο την gt

      2
    • Mototriti

      Απάντηση: Αγαπητέ Γιώργο, υπάρχει μόνο το Yamaha Tracer 7 GT διότι αυτό παρουσιάστηκε ως μοντέλο 2021 (Το ανανεωμένο Yamaha Tracer 700 έχει παρουσιασθεί από πέρσι)

        9