• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σημαντική πρωτιά στις προτιμήσεις των Ελλήνων κατέκτησε η Daytona T310.

Daytona T310: Στην κορυφή των ταξινομήσεων

 

Την πρώτη θέση στις ταξινομήσεις μοτοσυκλετών, κατάφερε να κατακτήσει το Daytona T310 αποδεικνύοντας περίτρανα τις προθέσεις του για την ελληνική αγορά. Διαβάστε περισσότερα…

Μια πρωτιά στους πίνακες ταξινομήσεων είναι πάντα η καλύτερη είδηση για τις εταιρείες, καθώς οποιαδήποτε μάρκα ή μοντέλο το καταφέρει αποδεικνύει με τον πλέον αντικειμενικό τρόπο, την επιτυχία του στην ελληνική αγορά.

H νέα Daytona T310 είναι μια adventure μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού που, διαβάζοντας επιτυχώς τις απαιτήσεις του Έλληνα αναβάτη, πέτυχε με το «καλημέρα σας» στην αγορά μας. Με επίσημο δελτίο τύπου, η Γκοργκόλης Α.Ε. και η Daytona, μας ενημέρωσαν για κάτι που ήταν φανερό: Η Daytona T310 όχι απλώς έκανε πολύ καλές ταξινομήσεις, αλλά πρώτευσε στους αντίστοιχους πίνακες, στην κατηγορία των μοτοσυκλετών.

Διαβάστε παρακάτω το επίσημο δελτίο τύπου:

«DAYTONA T310 By ZONTES
Μια κατηγορία… μόνη της!
…και το δείχνει από τους πρώτους μήνες παρουσίασης της…
 
Οι πωλήσεις της DAYTONA Τ310, φέρνουν την Street Adventure μοτοσυκλέτα στην 1η θέση των ταξινομήσεων μοτοσυκλετών, ήδη από τους πρώτους μήνες παρουσίας της στην ελληνική αγορά.
Εντυπωσιακή, με επιβλητική σχεδίαση και υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, κατάφερε να καταλάβει την πρώτη θέση της κατηγορίας το διάστημα Ιανουάριο-Ιούλιο 2019, με 225 πωλήσεις (πηγή: motorbike.gr)

Η Τ310 φέρει τον πιο πλούσιο στάνταρντ εξοπλισμό της κατηγορίας. Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα - Ηλεκτρικό κλείδωμα του τιμονιού - Εκκίνηση κινητήρα χωρίς κλειδί - Διπλή χαρτογράφηση eco/sport - Ρυθμιζόμενες μανέτες - Led φώτα - Μεγάλη ψηφιακή οθόνη - Χειριστήρια με κρυφό φωτισμό - Ηλεκτρικό άνοιγμα της τάπας του ρεζερβουάρ - Θύρα USB -Αναδιπλούμενοι καθρέφτες - Αντίβαρα τιμονιού - Προστατευτικές χούφτες χεριών - Προστατευτικά κάγκελα - Σχάρα αποσκευών, κι όλα αυτά στην προσιτή, για το ευρύ κοινό, τιμή των 4.085 ευρώ.

Ο κινητήρας της Daytona Τ 310 είναι υγρόψυκτος, μονοκύλινδρος, διαθέτει τέσσερις βαλβίδες και δύο εκκεντροφόρους, αποδίδει 35,4 ίππους στις 9.500 rpm και 3 kgm ροπής στις 7.500 rpm. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι έξι σχέσεων και η τροφοδοσία γίνεται με ηλεκτρονικό ψεκασμό. Η κατανάλωση (σύμφωνα με την πιστοποιημένη μέτρηση Euro4) φτάνει τα 3,6 λίτρα/ 100 χιλιόμετρα.
 
Περισσότερες πληροφορίες www.daytonamotors.gr»
 
 
 

 

DAYTONA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ