Daytona: Έρχεται νέο 500άρι Adventure

Μια teaser φωτογραφία ενός νέου μοντέλου της Daytona, που προφανώς είναι Adventure και φέρει το όνομα Maverick 500, κυκλοφόρησε πριν λίγο. Δείτε περισσότερα.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Με μια φωτογραφία teaser, η Daytona ανακοίνωσε την είσοδο της στα Adventure μεσαίας κατηγορίας με ένα νέο δικύλινδρο μοντέλο. Όπως χαρακτηριστικά δημοσιεύθηκε πριν λίγο, το νέο μοντέλο θα ονομάζεται Daytona Maverick 500, μια ονομασία που προφανώς δηλώνει και τον κυβισμό αλλά και τις προθέσεις της νέας μοτοσυκλέτας.
 
Η εικόνα της Daytona δεν αφήνει… πολλά στην φαντασία. Η γενική μορφή της μοτοσυκλέτας επιβεβαιώνεται περίτρανα: Μιλάμε για μια καθαρόαιμη Adventure, με τροχούς 19 και 17 ιντσών με ακτίνες, «ρύγχος», ποδιά κάτω από τον κινητήρα, ανεστραμμένο πιρούνι, δύο δισκόφρενα εμπρός και «ψηλό» τιμόνι. Φυσικά η εταιρεία παραμένει φειδωλή χωρίς να δημοσιεύει περισσότερα, ωστόσο είναι βέβαιο ότι το μοντέλο θα συζητηθεί, καθώς η Daytona μας έχει συνηθίσει στην προφορά μοτοσυκλετών με προσιτή τιμή, αλλά υψηλό επίπεδο εξοπλισμού, επιδόσεων και ποιότητας.
 
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα…

  • MICHALIS

    Πραγματικα αν εχει μια τιμη κατω απο τα 5.500, μπορει να εχει μια αξιολογη εμπορικη πορεια (υπο προυποθεσεις).

     
  • ΓΙΩΡΓΟΣ

    Αν κάνει κατω απο 5500 ευρώ έχει καλή ποιότητα, δεν σκουριάζουν οι βίδες με την πρώτη βροχή, δεν χαλάνε τα ηλεκτρικά - ηλεκτρονικά, δεν βγάλει 5 γενιές σε ένα χρόνο, έχει υποστήριξη γνήσιων ανταλλακτικών για τουλάχιστον 10 χρόνια και άλλα τόσα για ιμιτασιόν, έχει σωστή υποστήριξη service και όχι άρπα κόλλα, τότε θα πουλήσει αλλιώς άσε να πληρώσουμε παραπάνω και να πάμε σε honda τουλάχιστον ξέρουμε τι παίρνουμε.

      4