• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Bonelli: επίσημος διανομέας των προιόντων REPSOL στην Αττική

Bonelli: επίσημος διανομέας των προιόντων REPSOL στην Αττική

Η εταιρία BONELLI ανέλαβε τη διανομή των προιόντων της κορυφαίας στο είδος της REPSOL, για την Αττική.

Ο Σπύρος Μπονέλης με σημαντική εμπειρία στο χώρο της μοτοσυκλέτας ανέλαβε τη διανομή των προιόντων αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας της ΠΕΤΡΟΛΜΑΚ για την αγορά της Αττικής.
 
Ο κατάλογος προϊόντων της REPSOL περιλαμβάνει λιπαντικά για τετράχρονους και δίχρονους κινητήρες ασφάλτινων, αλλά και χωμάτινων μοτοσυκλετών, καθώς και καθαριστικά, αντιψυκτικά, λάδια για αλυσίδες μετάδοσης, υγρά φρένων και λάδια πιρουνιού. Τα προϊόντα της ισπανικής εταιρείας περιλαμβάνουν ακόμα λιπαντικά για αυτοκίνητα, σκάφη και γεωργικά μηχανήματα, αλλά και βαλβολίνες, γράσα και υδραυλικά υγρά για κάθε εφαρμογή. 

Για 35 χρόνια, η REPSOL δραστηριοποιείται στην έρευνα, παραγωγή, διύλιση, διανομή και εμπορία πετρελαίου και προϊόντων αυτού, αλλά και στην παραγωγή και εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας. Σήμερα, κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όχι μόνο των καταναλωτών, αλλά και κορυφαίων αγωνιστικών ομάδων όπως της REPSOL HONDA με την οποία μάλιστα έχει κατακτήσει πολλά πρωταθλήματα στα MotoGP. Λιπαντικά που δοκιμάζονται και εξελίσσονται μέσα στο πλέον απαιτητικό περιβάλλον ενός αγωνιστικού κινητήρα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι αποτελεσματικά και στη δική σας μοτοσυκλέτα!
 Η σύνθεσή τους εγγυάται μέγιστη προστασία και καθαρισμό του κινητήρα αυξάνοντας την αξιοπιστία και τη διάρκεια ζωής του. Παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στη οξείδωση και αυτό σημαίνει ότι η απόδοσή τους δεν μεταβάλλεται σημαντικά με το πέρασμα του χρόνου. Ταυτόχρονα, βελτιώνουν την απόκριση του συμπλέκτη και κάνουν πιο ομαλή τη λειτουργία του κιβωτίου ταχυτήτων, ενώ παρέχουν προστασία ενάντια στη δημιουργία επικαθίσεων. Έτσι, ο κινητήρας της μοτοσυκλέτας σας θα είναι πάντα έτοιμος να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του, χωρίς να θυσιάζεται η αξιοπιστία και η μακροζωία του.
 
Οι επαγγελματίες μπορούν να ενημερωθούν για τα προιόντα της REPSOL στο τηλ. 6934897284

Για περισσότερες πληροφορίες:
 
 Κάρπου 62 Αθήνα 11743
 bonelli.gr
 info@bonelli.gr
 Facebook ή Instagram.