Bikers World: Λάμπες LED από 15 ευρώ

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να αναβαθμίσεις τα φώτα τις μοτοσυκλέτας σου, μπες απλά στο bikers-world.gr.

Οι ημέρες του χειμώνα είναι πιο μικρές που σημαίνει ότι έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να οδηγήσεις βράδυ. Εξαιτίας όμως της περιορισμένης ορατότητας η νυχτερινή οδήγηση κρύβει κινδύνους και για να τους αποφύγεις πρέπει εσύ και η μοτοσυκλέτα σου να είστε σωστά εξοπλισμένοι.

Τη νύχτα έχεις μόνο τον προβολέα της μοτοσυκλέτας σου να φωτίζει το δρόμο για να βλέπεις που πηγαίνεις. Η απόδοση ενός εργοστασιακού προβολέα μπορεί να είναι πολύ καλή, αλλά μπορεί και όχι. Οι λαμπτήρες αλογόνου ήταν μια ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή παλαιότερα, αλλά κατανάλωναν μεγάλα αποθέματα ενέργειας και αποδυνάμωναν το ευαίσθητο ηλεκτρικό κύκλωμα μιας μοτοσυκλέτας. Σήμερα όλο και περισσότεροι κατασκευαστές χρησιμοποιούν λαμπτήρες LED που παράγουν περισσότερο φως καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια. Επίσης, το φως τους είναι πιο λευκό και τραβά την προσοχή σε σχέση με το πιο κιτρινωπό μιας λάμπας αλογόνου. Οι λαμπτήρες τεχνολογίας LED είναι πολύ καλή επιλογή και για το πίσω φώς καθώς, εκτός από καλύτερη φωτεινότητα, έχουν μικρότερο χρόνο απόκρισης και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.


Στο Bikers World θα βρεις λαμπτήρες LED για κάθε τύπο μοτοσυκλέτας με τις τιμές να ξεκινούν από τα 15 ευρώ. Η γκάμα είναι μεγάλη και καλύπτει όχι μόνο τα εμπρός , αλλά και τα πίσω φωτιστικά σώματα. Και μην ξεχνάς ότι με ένα κλικ στο bikers-world.gr θα δεις μια τεράστια γκάμα από ανταλλακτικά, αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και είδη ένδυσης αναβάτη τα οποία μπορείς να αποκτήσεις πιο εύκολα χάρη στις προσφορές που ισχύουν. Το εύκολο μενού περιήγησης στο ηλεκτρονικό κατάστημα βοηθούν στο κάνεις τις αγορές σου εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, ενώ οι αποστολές γίνονται αυθημερόν σε όλη την Ελλάδα. Πάντα υπάρχει ακριβής αναφορά διαθεσιμότητας για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων και να μπορείτε να υπολογίσετε με ακρίβεια τον χρόνο παράδοσης.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αλ. Παναγούλη 47, Νέα Ιωνία
Τηλ.: 210 2772422, 210 3424454
www.bikers-world.gr
Facebook