H ψηφιακή δημιουργία της SRK Customs που θα μπουούσε να είναι πολύ κοντά, σε νέο Adventure μοντέλο από την Bajaj.

...και κάποιες ακόμα ιδέες, που μπορεί να εμπνεύσουν την ίδια την Bajaj...

...και κάποιες ακόμα ιδέες, που μπορεί να εμπνεύσουν την ίδια την Bajaj...

Bajaj: Ετοιμάζει μεσαίο adventure;

Μερίδα στην πιο γρήγορα ανερχόμενη κατηγορία της αγοράς φαίνεται ότι θέλει η Bajaj, καθώς πραγματοποιεί σχεδιασμό έρευνας και ανάπτυξης με νέα μοντέλα! Δείτε περισσότερα…

Θα εισέλθει και η Bajaj στην ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά των adventure μοτοσυκλετών; Έτσι φαίνεται, καθώς reports από την Ινδία αναφέρουν κάτι αντίστοιχο, εν μέσω νέου σχεδιασμού έρευνας και ανάπτυξης από την εταιρεία.

Συγκεκριμένα, η Bajaj, καθώς σημείωσε ικανοποιητικά κέρδη τα τελευταία έτη, προετοιμάζει τον μελλοντικό της σχεδιασμό θέλοντας να επενδύσει 300 εκατομμύρια Ινδικές ρουπίες. Το ποσόν αυτό αντιστοιχεί περίπου στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Η σημαντικότερη πληροφορία που έρχεται μέσα από αυτό το ρεπορτάζ, είναι η πιθανή πρόθεση της Bajaj να λανσάρει adventure μοτοσυκλέτα με τον κινητήρα της σειράς Dominar, των 400 κυβικών. Μια κίνηση με απόλυτη λογική αν κρίνουμε από τις  τάσεις της αγοράς, ένα τέτοιο νέο μοντέλο θα βάλει την Bajaj σε μία άκρως ανταγωνιστική κατηγορία η οποία μπορεί να της χαρίσει πολύ αυξημένες πωλήσεις. Ακόμη, είναι πιθανόν η εταιρεία να παρουσιάσει μία cruiser μοτοσυκλέτα με τον ίδιο κινητήρα, ως εναλλακτική πρόταση μεσαίου κυβισμού.

Εκτός από τα νέα  μοντέλα, αναμένεται και αύξηση της πίεσης σε κατηγορίες κυβισμών μέχρι τα 500, ένας τομέας της αγοράς που αυξάνεται τόσο στην Ινδία, όσο και παγκόσμια. Η δική μας γνώμη είναι ότι η Bajaj σύντομα, θα παρουσιάσει νέο Adventure μοντέλο, το οποίο ίσως να θυμίζει και αυτή την ανεπίσημη πρόταση που βλέπετε στην εικόνα, από την SRK Designs. Οι ιδέες όμως γύρω από αυτή την πρόταση είναι ήδη αρκετές και κάποιες από αυτές, μπορείτε να τις δείτε και στις εικόνες παρακάτω...