BMW R1200 VTR Customs

Μια custom BMW μέχρι το μεδούλι, δουλεμένη με την γνωστή τελειομανία και διακριτικότητα –λέμε τώρα- που χαρακτηρίζει τους Ελβετούς! Τι λέτε;

Εκτός από τα  τυριά, τις σοκολάτες και τα ρολόγια της, η Ελβετία είναι γνωστή και για την ποιότητα των προϊόντων που παράγει. Κάτι που φαίνεται και από τους μοναδικούς στο είδος τους σουγιάδες, όταν η Ελβετία παράγει κάτι, είναι πιθανόν να είναι κορυφαίο…κάτι σαν αυτή την μοτοσυκλέτα των VTR Customs.

Πρόκειται για μία μοτοσυκλέτα που προήλθε από τα όνειρα ενός αναβάτη πρώην ιδιοκτήτη, άλλης δημιουργίας του οίκου. Συγκεκριμένα, ο αναβάτης επιθυμούσε μια boxer μοτοσυκλέτα που να μπορούσε να αντιμετωπίσει σε αγώνες, πολύ ισχυρότερους αντιπάλους όπως τα τετρακύλινδρα Ιαπωνικά.

Η βάση είναι μία BMW R1200 με τον νέο, ισχυρότερο boxer της εταιρείας, ο οποίος όμως δέχθηκε μια καίρια προσθήκη: Σύστημα Νίτρου! Οι δημιουργοί της VTR Customs Μάλιστα έκρυψαν επιμελώς την μπουκάλα στην περιοχή του ρεζερβουάρ καυσίμου, τοποθετώντας μια βαλβίδα με ένα προειδοποιητικό σήμα ραδιενέργειας πάνω του.

Κατά τα άλλα, η μοτοσυκλέτα έχει, όπως βλέπετε, τόνους πανάκριβων και κορυφαίων περιφερειακών: Πιρούνι Ohlins FGR και αμορτισέρ από την ίδια εταιρεία, φρένα Brembo, νέους τροχούς και μία εντελώς custom «ενδυμασία». Το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.