net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Είναι ισχυρές, πανέμορφες και ικανότατες για όλα!

Ικανά μικρομεσαία για όλα!

Έχουν μοντέρνα σχεδίαση, δυναμικούς κινητήρες και αποτελούν άριστες επιλογές για καθημερινή μετακίνηση. Οι γυμνές μοτοσικλέτες μικρού-μεσαίου κυβισμού είναι εδώ και παρουσιάζονται πιο ισχυρές από ποτέ, έτοιμες να καλύψουν τις ανάγκες και των απαιτητικών αναβατών.

 
Kawasaki Z300 ABS  
Τιμή: 5.490
+: Ποιότητα, ευρυχωρία
-: Ελαστικά

KTM 390 Duke  
Τιμή:
4.690 ευρώ
+: Τιμή, σχέση τιμής/αξίας, στήσιμο-κράτημα
-: Συνεπιβάτης

Yamaha MT-03  
Τιμή:
5.290 ευρώ
+: Κινητήρας, φιλικότητα, σχεδίαση
-: Αίσθηση εμπρός φρένου

Βρίσκονται ανάμεσά μας, έχουν πολλά να μας πουν και θα συνεχίσουμε να τα βλέπουμε για πολλά-πολλά χρόνια! Πριν από πολλές 10ετίες, οι γυμνές μοτοσικλέτες με κινητήρες 250-400 κ.εκ. θεωρούνταν μοντέλα μεσαίου κυβισμού. Ήταν μοτοσικλέτες τις οποίες οι αναβάτες τους χρησιμοποιούσαν για να κάνουν τα πάντα, φυσικά και ταξίδια. Με την πάροδο των χρόνων και τους κινητήρες να έχουν ξεπεράσει σε μερικές περιπτώσεις ακόμη και τα 2.000 κ.εκ., οι συγκεκριμένες μοτοσικλέτες αποτελούν πλέον τα εισαγωγικά μοντέλα στον κόσμο των δύο τροχών για όλους τους νέους αναβάτες που κάνουν το βήμα από τα 125 κ.εκ. και το δίπλωμα κατηγορίας Α1, στο ενδιάμεσο δίπλωμα.

Αυτό δεν μειώνει σε καμία περίπτωση την αξία τους αφού τέτοιου είδους μοτοσικλέτες μπορούν να τα κάνουν όλα και φυσικά να διαπρέψουν στην καθημερινή μετακίνηση. Μετά από μια σχετικά μακρά περίοδο μαρασμού –οι κατασκευαστές τα είχαν παρατήσει δίνοντας προτεραιότητα στα scooters- και ελέω της κατηγορίας διπλώματος A2, αυτές οι μοτοσικλέτες βρίσκονται πλέον σε διαρκώς ανοδική πορεία. Τα Kawasaki Z300, KTM 390 Duke και Yamaha MΤ-03 είναι τρεις από τους αξιότερους εκπροσώπους στην κατηγορία των street, σε αυτούς τους κυβισμούς. Ποιο όμως μπορεί τελικά να κλέψει την καρδιά και το μυαλό του υποψήφιου αγοραστή; 
 

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ