• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Aprilia Tuono 660: Η επόμενη σελίδα στα μεσαία naked

Η νέα Tuono 660 συνδυάζει απόλυτα αξιοποιήσιμη ισχύ και χαμηλό βάρος, για εξαιρετική απόδοση που είναι προσιτή σε όλους. Συνδυάζει επίσης, βελτιωμένη αρχιτεκτονική πλαισίου με ένα πακέτο ηλεκτρονικών ελέγχων που προέρχεται απευθείας από την Tuono V4.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

Η ApriliaTuono 660 εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία σπορ ευελιξίας, ευκολίας και διασκέδασης που έχει εισάγει η Aprilia για μία νέα γενιά αναβατών. Από τη νέα σπορ Aprilia RS 660 γεννήθηκε η Tuono 660,μία γυμνή έκδοση που χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά υψηλή τεχνολογία, αλλά και από τον έντονο προσανατολισμό στην καθημερινή χρήση στον δρόμο, κυρίως χάρη στην πιο ψηλή θέση οδήγησης που ενισχύει την εργονομία για αναβάτες κάθε σωματότυπου και εξασφαλίζει φυσική και άνετη οδήγηση.

Kοινοποίησε το »


Η προτεινόμενη τιμή λιανικής της Tuono 660 είναι 10.550 ευρώ και περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο προνομίων, το οποίο εξασφαλίζει υψηλή αξία μεταπώλησης και ξέγνοιαστα χιλιόμετρα:
  • 4 χρόνια εγγύηση (με δώρο τη 2ετή επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης)
  • 4 χρόνια οδική βοήθεια  
Η Tuono 660 έχει την επιθετική, σπορ εμφάνιση της οικογένειας Tuono και ξεχωρίζει από τις μικρές διαστάσεις που τονίζουν τον δυναμικό, σπορ χαρακτήρα της, ακόμη κι όταν είναι σταματημένη. Όπως η RS 660,έτσι και η νέα Tuono διαθέτει καινοτόμο διπλό φέρινγκ με αεροδυναμικό προσάρτημα, το οποίο δημιουργήθηκε μέσω ενδελεχούς έρευνας σε αεροδυναμική σήραγγα. Διαθέτει επίσης, τριπλό προβολέα LED με φώτα ημέρας DRL.Η Tuono 660 είναι εφοδιασμένη με πλαίσιο και ψαλίδι από κράμα αλουμινίου που συμβάλουν στη διατήρηση του συνολικού βάρους σε χαμηλό επίπεδο. Διαθέτει επίσης ρυθμιζόμενες αναρτήσεις Kayaba με ειδικό αποκλειστικό setting. Το ψηλό τιμόνι και οι διαστάσεις του πλαισίου διαφοροποιούν την Tuono 660 από την RS και παρέχουν ακρίβεια στον έλεγχο, άμεση απόκριση και ευελιξία στον χειρισμό, χάρη στο διαφορετικό offsetτων πλακών του τιμονιού. Ο κινητήρας χρησιμοποιείται ως δομικό στοιχείο του πλαισίου και συμβάλλει στη δημιουργία μιας μικρών διαστάσεων, ελαφριάς και στιβαρής δομής.Ο τελευταίας γενιάς κινητήρας του Tuono 660 βασίζεται σε αυτόν του RS660, μόνο που για την περίσταση αποδίδει 95 ίππους. διαθέτει δύο κυλίνδρους με εμπρόσθια κλίση, είναι μικρός και ελαφρύς και για την κατασκευή του αξιοποιήθηκε η εμπειρία από τον πανίσχυρο κινητήρα ApriliaV4, από τον οποίο προέρχονται η φιλοσοφία κατασκευής και οι κύριες τεχνολογικές αρχές. Ο χρονισμός ανάφλεξης 270° επέτρεψε την επίτευξη του χαρακτήρα και της συναρπαστικής απόδοσης που αναζητά ο κάθε αναβάτης. Η τελική μετάδοση είναι πιο κοντή από τη μετάδοση της RS 660 και προσφέρει άμεση απόκριση και ταχύτητα.Το βάρος της μοτοσυκλέτας (γεμάτης) ανέρχεται στα 183 κιλά, με αποτέλεσμα το Tuono 660 να εχει την καλύτερη σχέση ισχύος-βάρους της κατηγορίας του. Το μοντέλο είναι επίσης διαθέσιμο και σε έκδοση των 47 ίππων, για αναβάτες με δίπλωμα A2.

\

Τα ηλεκτρονικά συστήματα είναι τα κορυφαία στην κατηγορία της μοτοσυκλέτας και πιο προηγμένα από πολλών μοντέλων της κατηγορίας superbike. Το ηλεκτρονικό γκάζι Ride-by-Wire παρέχει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο διαχείρισης του συστήματος ηλεκτρονικών ελέγχων APRC, η οποία περιλαμβάνει πολλαπλών επιπέδων έλεγχο πρόσφυσης, έλεγχο ανύψωσης μπροστινού τροχού (σούζας), cruise control, έλεγχο φρένου κινητήρα και χάρτες κινητήρα κατ επιλογή, τα οποία συμπληρώνονται από σύστημα ABS. Για ευκολότερο έλεγχο των ηλεκτρονικών συστημάτων μέσω της έγχρωμης οθόνηςTFT, η Aprilia έχει εξελίξει πέντε προγράμματα οδήγησης (RidingModes), τρία για οδήγηση στον δρόμο και δύο για την πίστα. Ο αναβάτης πρέπει απλά να επιλέξει το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα με το οδηγικό στυλ και τις απαιτήσεις του, έχοντας παράλληλα, τη δυνατότητα να κάνει τις δικές του ρυθμίσεις.Η Tuono 660 είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα: μαύρο Concept Black, γκρι Iridium Greyκαι το ολοκαίνουριο και εξαιρετικά ελκυστικό χρυσό Acid Gold. Πρόκειται για ένα χρώμα που πρώτη φορά χρησιμοποιείται σε μοτοσυκλέτα, θέτει νέα δεδομένα σε ό,τι αφορά το σπορ στυλ και εγγυάται εμφάνιση που μαγνητίζει τα βλέμματα.

Kοινοποίησε το »

  • Δημητρης

    Πραγματικά πανέμορφη κ με τα καλύτερα περιφερειακά της κατηγορίας της. Περιμένουμε κ το on off με τον ίδιο κινητήρα που θα μεταμόρφωση την μεσαία κατηγορία αν κρατήσει σχετικά νορμαλ την τιμή της.