Οι επίμαχες φωτογραφίες του εικαζόμενου ως νέου Aprilia RSV4.

Οι επίμαχες φωτογραφίες του εικαζόμενου ως νέου Aprilia RSV4.

Aprilia RSV4 spy pics: Νέο μοντέλο το 2021;

«Ύποπτες» φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φανερώνουν μια νέα Aprilia RSV4, που προσπαθεί… να κρυφτεί πίσω από το καμουφλάζ! Δείτε περισσότερα…

Ιταλικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενημέρωσης δημοσίευσαν, πριν λίγο, τις πρώτες εικόνες μιας μοτοσυκλέτας που εικάζεται ως η νέα Aprilia RSV4. Κάποιες εμφανισιακές αλλαγές κάνουν ήδη αισθητή την παρουσία τους, όμως δεν θα είναι μόνο αυτές, όπως φαίνεται.
 
Αρχικά, κοιτώντας το μοντέλο από εμπρός, είναι φανερή η ομοιότητα του μούτρου με αυτό της RS 660 που παρουσιάστηκε ως μοντέλο 2020. Είναι πιθανόν λοιπόν ότι η Aprilia υιοθετεί αυτή την εμφάνιση ως νέα ταυτότητα για τα superbike της, αφήνοντας πίσω το χαρακτηριστικό μούτρο των 3 φωτιστικών σωμάτων που κρατά πάνω από 10 χρόνια.
 
Αλλαγές φαίνονται και στα fairing, τα οποία αναμένεται να έχουν καίριες αεροδυναμικές επεμβάσεις στα πλαίσια των τάσεων που επικρατούν στην κατηγορία. Παράλληλα, το πλαίσιο φαίνεται να παραμένει ίδιο, ενώ νέο θα είναι το ψαλίδι, το οποίο θα φέρει την καμπύλωση του προς τα κάτω πλέον και όχι προς τα πάνω –αν και, αν προσέξετε, μαύρο καμουφλάζ κρύβει το ψαλίδι.


 
Το μοτέρ φαίνεται επίσης ίδιο, ενώ χαρακτηριστικά σημεία της RSV4 μορφής είναι η σέλα και η εξάτμιση. Στο μπροστινό σύστημα διακρίνονται επίσης πιρούνι της Ohlins και φρένα της Brembo, ως… συνήθως. Φαίνεται λοιπόν πως η Aprilia ετοιμάζει μια αρκετά εκτενή ανανέωση του μοντέλου, εν όψει μάλιστα της εναρμόνισης του με το Euro 5. Περιμένουμε περισσότερα…  

(Φωτογραφίες: Motomaniaci)