Αποκλειστική προσφορά Moto Τρίτη: Γλυτώστε χρήματα για αγορά jacket

Δες εδώ πώς θα αποκτήσεις το καινούργιο σου μπουφάν από το Bikers World σε τιμή αποκλειστικά για εσένα.

Στο Moto Τρίτη πάντα θέλουμε το καλύτερο για εσάς και το αποδεικνύουμε κληρώνοντας μοναδικά δώρα και ζητώντας αποκλειστικές προσφορές από τους πελάτες μας. Αυτός είναι ένας τρόπος για να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες μας και να τους ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν τόσα χρόνια.

Το Bikers World ανταποκρίθηκε άμεσα όταν ζητήσαμε την υποστήριξή της και μάλιστα πήγε το θέμα ένα βήμα παραπέρα αφού προσφέρει 20% επιπλέον έκπτωση σε 7 μπουφάν της Virage που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη ανεξαρτήτως εποχής. Για να επωφεληθείς από την έκπτωση το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παραγγείλεις ηλεκτρονικά με ένα κλικ στο bikers-world.gr το μπουφάν που σε ενδιαφέρει και αφού το στείλεις στο καλάθι αγορών, να βάλεις τον κωδικό Moto20. Έτσι, θα αποκτήσεις ένα υψηλής ποιότητας μπουφάν σε τιμή που δεν ξανάγινε.

Και μην ξεχνάς ότι στο Bikers World θα βρεις τεράστια ποικιλία από άμεσα διαθέσιμα ανταλλακτικά και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη, ενώ είναι επίσημη αντιπροσωπεία γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ Honda με πλήρη και άρτια οργανωμένη αποθήκη που μπορεί να προμηθεύσει άμεσα, όχι μόνο πελάτες λιανικής, αλλά και συνεργεία.
 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αλ. Παναγούλη 47, Νέα Ιωνία
Πειραιώς 86, Αθήνα
Τηλ.: 210 2772422 - 210 3424454

www.bikers-world.gr