Στάνταρ σαμάρια 22 λίτρων

Nέα έγχρωμη οθόνη TFT

Ανακοινώθηκαν οι πρώτες τιμές

Παρουσιάστηκε στην φετινή EICMA και σύντομα θα βρίσκεται στις αντιπροσωπίες, ενώ πλέον έχουμε και εικόνα του πού θα κινηθούν οι τιμές.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Το Tracer 900 είναι μια μοτοσυκλέτα που μπορεί να σε μεταφέρει καθημερινά από το σπίτι στη δουλειά και το αντίστροφο, ενώ ταυτόχρονα σου δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψεις και να διασκεδάσεις εκτός πόλης, όποτε το επιθυμήσεις. Το Tracer 900 του 2018 θα κοστίζει στην Ιταλία 10.590 ευρώ με την έκδοση GT να κοστολογείται στα 12.190 ευρώ, ενώ για τη χώρα μας δεν περιμένουμε σημαντικές διαφορές.

Από την επόμενη χρονιά, θα έρθει ανανεωμένο και υπόσχεται ακόμα καλύτερη κάλυψη από τον αέρα. Για το λόγο αυτό, νέα είναι τα πλαϊνά τμήματα του φαίρινγκ, ενώ η ζελατίνα είναι πιο φαρδιά και το ύψος της ρυθμίζεται χειροκίνητα. Το τιμόνι είναι πιο στενό και οι χούφτες είναι πιο μικρές και στιλάτες. Το ύψος της σέλας μπορεί να ρυθμιστεί σε δυο θέσεις, ενώ και η άνεση του συνεπιβάτη έχει μελετηθεί, με τα μαρσπιέ και τις χειρολαβές να έχουν επανασχεδιαστεί.

Το 2018 η οικογένεια θα περιλαμβάνει και την έκδοση GT, η οποία ευελπιστεί να κάνει ακόμα πιο άνετα τα μακρινά ταξίδια. Θα είναι εξοπλισμένο με σκληρά σαμάρια 22 λίτρων, νέα έγχρωμη οθόνη TFT, πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι, μονό αμορτισέρ με τηλεπροφόρτιση ελατηρίου, quickshifter, cruise control και θερμαινόμενα γριπς. Τέλος, το αλουμινένιο ψαλίδι του είναι μακρύτερο, ενώ υπάρχουν τρείς χαρτογραφήσεις για την απόδοση του CP3 κινητήρα των 847 κυβικών και η παρέμβαση του traction control μπορεί να ρυθμιστεί σε τρία επίπεδα.