H Laura Davies

Αγγλία: Σελίδα υποστήριξης για την Laura Davies

Πόρους για την υποστήριξη της οικογένειας της Laura Davies, που σκοτώθηκε σε ατύχημα αφήνοντας πίσω της 3 παιδιά, θέλει να συγκεντρώσει η Justgiving. Δείτε τι συνέβη.

Πρόκειται για μια δυσάρεστη είδηση από την Αγγλία: Η Laura Davies, αναβάτης από την Αγγλία με παρουσία και στο Instagram, έχασε την ζωή της μετά από ατύχημα που συνέβη σε track day. Η Davies είχε πτώση κατά την διάρκεια της προπόνησης της στην πίστα Pembrey, στην στροφή Brooklands Haripin και υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλο. Δυστυχώς, η Davies υπέκυψε στα τραύματά της μετά από σύντομη μάχη στο νοσοκομείο.

Η Davies αφήνει πίσω της 3 παιδιά και το συμβάν έχει προκαλέσει θλίψη στην χώρα, στον χώρο αλλά και στο περιβάλλον των κοινωνικών δικτύων, με πολλούς σημαντικούς λογαριασμούς να δείχνουν την υποστήριξη στην οικογένεια της Laura και να εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους. Η σελίδα Justgiving σε συνεργασία με γνωστή Instagram Biker, ξεκίνησαν έναν λογαριασμό συγκέντρωσης πόρων, για την οικογένεια της Laura Davies.

Ενδεικτικό της αλληλεγγύης των μοτοσυκλετιστών παγκοσμίως, είναι ότι τα χρήματα που τέθηκαν ως στόχος για συγκέντρωση, μαζεύτηκαν σχεδόν στο διπλάσιο, με πάνω από 9.000 λίρες να συγκεντρώνονται στην μνήμη της Laura Davies, τα οποία θα πάνε όλα προς υποστήριξη της οικογένειας της. Μπορείτε να δείτε την σελίδα crowdfunding κάνοντας ένα κλικ εδώ. RIP Laura.